323
Η Νικόλ Κίντμαν τον Σεπτέμβριο σε φόρουμ στο Μεξικό | Ismael Rosas / Eyepix Group/Future Publishing via Getty Images

Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε $100.000 σε φιλανθρωπική δημοπρασία για καπέλο του Χιου Τζάκμαν

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2022, 15:26
Η Νικόλ Κίντμαν τον Σεπτέμβριο σε φόρουμ στο Μεξικό
|Ismael Rosas / Eyepix Group/Future Publishing via Getty Images

Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε $100.000 σε φιλανθρωπική δημοπρασία για καπέλο του Χιου Τζάκμαν

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2022, 15:26

Αφωνους άφησε τους πάντες, η Νικόλ Κίντμαν, όταν ανακοίνωσε ότι προσφέρει 100 χιλιάδες δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον Χιού Τζάκμαν, σε δημοπρασία για τους φορείς των ιών HIV/AIDS, Covid-19 και άλλων θανατηφόρων ιών.

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την ηθοποιό, μετά το τέλος της παράστασης «The Music Man», στην οποία ο 54χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Μπρόντγουεϊ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, όσοι παραβρέθηκαν στη δημοπρασία «Βroadway Cares/ Equity Fights AIDS» είδαν την πασίγνωστη αυστραλή ηθοποιό να σηκώνεται όρθια στον διάδρομο και να πλησιάζει τη σκηνή, ανακοινώνοντας χαμογελαστή την προσφορά της. Ακολούθησαν επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό, με τον Χιού Τζάκμαν να εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του, συγκινημένος με αυτή της την κίνηση.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Broadway. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το “Broadway Cares”, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική» ανέφερε η 55χρονη Κίντμαν, αγκαλιάζοντας τον συμπρωταγωνιστή της. «Γνωρίζω τη Νικόλ εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Εχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που ξέρω» δήλωσε αμέσως μετά ο ηθοποιός και συνέχισε απευθυνόμενος στη συνάδελφό του: «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σ’ αγαπώ. Σ’ ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Παρότι η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιού Τζάκμαν έχουν και οι δύο καταγωγή από την Αυστραλία, έχουν συνεργαστεί ελάχιστες φορές: Το 2008 ήταν συμπρωταγωνιστές στο φιλμ «Australia» του Μπαζ Λούρμαν, αλλά και το 2006, έχοντας κάνει μεταγλώττιση για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Happy Feet» του Τζορτζ Μίλερ, χαρίζοντας τις φωνές τους σε δύο πιγκουίνους!

Η δημοπρασία στο Μπρόντγουεϊ, έγινε αμέσως μετά την λήξη της παράστασης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος αλλά και των μελών του που πάσχουν από τη θανατηφόρες ασθένειες. Το μιούζικαλ «Τhe Music Man» έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, με εισπράξεις που φθάνουν τα 2-3 εκατ. δολάρια την εβδομάδα, από τις πωλήσεις των εισιτηρίων. Η παράσταση αναμένεται να ρίξει αυλαία μέσα στον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...