557
Η Πόρτμαν στα παρασκήνια συναυλίας του Moby, τέλη δεκαετίας '90 | Moby / Then It Fell Apart

Η Νάταλι Πόρτμαν εκθέτει τον Moby: «Δεν είχαμε ποτέ σχέση, λέει ψέματα»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 22:43
Η Πόρτμαν στα παρασκήνια συναυλίας του Moby, τέλη δεκαετίας '90
|Moby / Then It Fell Apart

Η Νάταλι Πόρτμαν εκθέτει τον Moby: «Δεν είχαμε ποτέ σχέση, λέει ψέματα»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 22:43

Για όλους τους λάθος λόγους θα γίνει μπεστ-σέλερ η αυτοβιογραφία του Μoby.

Ο 53χρονος μουσικός έγραψε στα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με τίτλο «Then It Fell Apart» πως διατηρούσε ερωτική σχέση με την Νάταλι Πόρτμαν, γεγονός που η ίδια η ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά.

Η 38χρονη Πόρτμαν δηλώνει πως όσα αναφέρει ο Moby είναι ανακρίβειες, καθώς για εκείνη δεν ήταν σύντροφος, αλλά ένας «ανατριχιαστικός μεγαλύτερος άντρας που προσπάθησε να ξεπεράσει τα όριά του».

Στο απόσπασμα που αναφέρεται η Πόρτμαν, ο Moby έγραψε ότι η νεαρή ηθοποιός πήγε στα παρασκήνια για να τον συναντήσει ύστερα από μια συναυλία και άρχισε να φλερτάρει μαζί του.

«Ημουν ένας φαλακρός πότης που έμενε σε ένα διαμέρισμα που μύριζε σαν μούχλα και η Νάταλι Πόρτμαν ήταν ένα όμορφο κινηματογραφικό αστέρι. Αλλά ήταν στο καμαρίνι μου και με φλέρταρε» λέει μεταξύ άλλων στην αφήγησή του ο Moby.

Ο μουσικός δήλωσε ότι κατέληξε να παρευρίσκεται στα VMA του 1999 με την Πόρτμαν, αλλά τελικά εκείνη τελείωσε τη σχέση τους.

«Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι ο σύντροφος της Νάταλι, αλλά δεν λειτούργησε. Νόμιζα ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός μου ήταν υπερβολικός για να είμαι σε μια πραγματική σχέση, αλλά μια νύχτα στο τηλέφωνο με πληροφόρησε ότι είχε συναντήσει κάποιον άλλο», καταλήγει ο νεοϋορκέζος μουσικός.

Ωστόσο, η εκδοχή της ίδιας της ηθοποιού, όπως την έδωσε πριν λίγες ώρες μιλώντας στο Harper’s Bazaar UK online, είναι εντελώς διαφορετική, ισχυριζόμενη πως όντως έφτασαν να γίνουν φίλοι, αλλά εκείνη διέκοψε την επικοινωνία τους όταν συνειδητοποίησε ότι ο Moby είχε άλλες… προθέσεις.

«Ήμουν φαν και πήγα σε μια από τις εμφανίσεις του μόλις αποφοίτησα. Όταν συναντηθήκαμε μετά είπε:”Ας γίνουμε φίλοι”. Ήταν σε περιοδεία εγώ και δούλευα για μια ταινία, οπότε συναντηθήκαμε λίγες φορές πριν συνειδητοποιήσω ότι αυτός ήταν ένας μεγαλύτερος άντρας που ενδιαφερόταν για μένα με έναν τρόπο ακατάλληλο», λέει η Πόρτμαν.

«Με εκπλήσσει το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον πολύ σύντομο χρόνο που τον γνώριζα ως σχέση καθώς εγώ θυμάμαι έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα που ήταν ανατριχιαστικός μαζί μου ενώ είχα μόλις αποφοιτήσει από το σχολείο», δήλωσε η 38χρονη αμερικανοϊσραηλινή.

«Το ότι χρησιμοποίησε αυτή την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του είναι πολύ ενοχλητικό για μένα. Υπάρχουν πολλά πραγματικά ψέματα και εφευρέσεις», τονίζει η ηθοποιός η οποία στρέφεται και κατά του εκδότη του βιβλίου που επέτρεψε το απόσπασμα αυτό χωρίς να τσεκάρει την (όποια) εγκυρότητά του.

Και ο Moby επιμένει…

Ο Moby απάντησε άμεσα στην Νάταλι Πόρτμαν.

«Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο κομμάτι στο οποίο η Νάταλι Πόρτμαν είπε πως δεν βγαίναμε ποτέ. Αυτό με μπέρδεψε, καθώς όντως βγαίναμε, για την ακρίβεια είχαμε σχέση. Και μετά από την σύντομη σχέση το 1999 παραμείναμε φίλοι για χρόνια», έγραψε σε μήνυμά του στο Instagram ο διάσημος μουσικός.

Στη συνέχεια ο Moby λέει πως σέβεται την Πόρτμαν αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί διαστρεβλώνει την αλήθεια για την σχέση τους.

«Μου αρέσει η Νάταλι και σέβομαι το μυαλό και τον ακτιβισμό της. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο έντονα διαστρεβλώνει την αλήθεια για την (παρά ταύτα σύντομη) σχέση μας. Η ιστορία που παρουσιάζεται στο βιβλίο μου “Then It Fell Apart” είναι ακριβής, με πολλές σχετικές φωτογραφίες κλπ», σημειώνει ο Moby.

«Σέβομαι απολύτως το ότι η Νάταλι πιθανώς μετάνιωσε που έβγαινε μαζί μου (για να είμαι δίκαιος, ενδεχομένως κι εγώ θα το μετάνιωνα), αλλά αυτό δεν αλλάζει τα αληθινά γεγονότα της σύντομης, ρομαντικής ιστορίας μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο 53χρονος μουσικός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...