404
O Aντονι Μπουρντέν σε μία από τις δεκάδες φωτογραφίσεις του | Twitter/ Variety

Η μητέρα του Αντονι Μπουρντέν σπάει τη σιωπή της…

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2018, 11:38
O Aντονι Μπουρντέν σε μία από τις δεκάδες φωτογραφίσεις του
|Twitter/ Variety

Η μητέρα του Αντονι Μπουρντέν σπάει τη σιωπή της…

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2018, 11:38

«Είναι απολύτως ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο».

Με τη φράση αυτή η μητέρα του Αντονι Μπουρντέν, Γκλάντις, περιγράφει το σοκ που ένιωσε στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας του αγαπημένου της Τόνι.

Μιλώντας στους New York Times, όπου επί σειρά ετών είχε εργαστεί ως συντάκτης, η  Γκλάντις Μπουρντέν επαναλαμβάνει συντετριμμένη πως δεν περίμενε ποτέ ότι ο γιος της θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Είχε τα πάντα. Είχε επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Είχε χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του. Είναι ο τελευταίος στον κόσμο που θα φανταζόμουν ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», λέει συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του γιου της, παράλληλα όμως, εκμυστηρεύεται ότι «ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο ημέρες».

Στην Αλσατία εν τω μεταξύ, συνεχίζονται από τις γαλλικές αρχές οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του διάσημου σεφ, αν και όλα τα στοιχεία παραπέμπουν ξεκάθαρα σε αυτοκτονία.

Ο εισαγγελέας Κριστιάν ντε Ροκινί αποκάλυψε πως «δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας υποψιάζουν ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιό του», ενώ από την εξέταση που έγινε στη σορό του δεν προκύπτουν σημάδια βίας.

Εισαγγελέας και αστυνομικές αρχές βρίσκονται επίσης εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξου αν ο Αντονι Μπουρντέν προέβη στο απονενοημένο διάβημα υπό την επήρεια ουσιών.

Η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, αποχαιρέτησε τον «βράχο» της, όπως τον αποκαλεί, με ένα λιτό μήνυμα στο Τwitter.

«Ο Άντονι έδινε όλο του τον εαυτό σε ό,τι έκανε. Το λαμπερό, ατρόμητο πνεύμα του, άγγιξε και ενέπνευσε τόσο πολλούς, και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της, που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Oι δυο τους ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια (δείτε τους μαζί στη φωτογραφία κάτω). Τον τελευταίο καιρό όμως φημολογείτο ότι οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει – φήμες που πήραν ακόμα μεγαλύτερη βάση μετά την κοινή εμφάνιση της Αρτζέντο με τον ρεπόρτερ Ούγκο Κλεμέντ.

2018-06-08T113646Z_561654854_RC1A32D2D0F0_RTRMADP_3_PEOPLE-ANTHONYBOURDAIN
Αντονι Μπουρντέν – Αζια Αρτζέντο μαζί σε εκδήλωση τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Υόρκη / REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Περίπου δύο ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατος του Μπουρντέν, η  Αρτζέντο είχε ανεβάσει ένα Instagram story, όπου εμφανιζόταν η ίδια να φοράει ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «να πάτε να γ…… όλοι», που συνοδευόταν με το μήνυμα : «ξέρεις ποιος είσαι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...