249
|

Η -κάπως διαφορετική- επιστροφή της Αννας Κορακάκη στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 10:02

Η -κάπως διαφορετική- επιστροφή της Αννας Κορακάκη στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 10:02

Ηταν Αύγουστος 2016 όταν η Αννα Κορακάκη, σε ηλικία 20 ετών, έκανε το εντυπωσιακό βήμα της προς τη διεθνή αναγνώριση, κατακτώντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο δύο μετάλλια (χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων). Μαζί με τους οπαδούς της σκοποβολής, την έμαθε και το πανελλήνιο αυτήν την γοητευτική αθλήτρια που κατάφερε κάτι που είχε να συμβεί από το 1912 και τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα –να κατακτήσει δύο ολυμπιακά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

Τρία χρόνια μετά, η Αννα Κορακάκη επέστρεψε στον τόπο του θριάμβου της. Στη βραζιλιανική μητρόπολη διεξάγεται το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής για το 2019, ένα ακόμη τεστ για την ελληνίδα ολυμπιονίκη λίγο προτού μπούμε σε ολυμπιακή χρονιά (το 2020 η Αννα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Τόκιο).

Μάλιστα η 23χρονη αθλήτρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν μπήκε στο σκοπευτήριο όπου πριν από τέσσερα καλοκαίρια είχε θριαμβεύσει. Ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

Μετά την επίσκεψή της πάντως στο σκοπευτήριο και σε ένα διάλειμμα των αθλητικών υποχρεώσεών της στο Ρίο, η Αννα Κορακάκη επισκέφτηκε και μια από τις εμβληματικές παραλίες της πόλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε επίσης μέσω Instagram. Και οι εικόνες της, να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ παρά θιν αλός μαζί με τον αδελφό της, προκάλεσαν αίσθηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...