289
Η Κρίστεν Στιούαρτ σε πρόσφατη εμφάνισή της | Facebook

Κρίστεν Στιούαρτ: μου είπαν να κρύψω το ότι είμαι bisexual

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2019, 16:00
Η Κρίστεν Στιούαρτ σε πρόσφατη εμφάνισή της
|Facebook

Κρίστεν Στιούαρτ: μου είπαν να κρύψω το ότι είμαι bisexual

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2019, 16:00

Μια ακόμη ρωγμή στην λαμπερή εικόνα του Χόλιγουντ -που το τελευταίο διάστημα βομβαρδίζεται από αμέτρητα σκάνδαλα- έρχεται να βάλει η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Harper’s Bazaar, το αστέρι της σειράς ταινιών «Twilight» αποκάλυψε ότι έλαβε την εξής προειδοποίηση: «κάνε στον εαυτό σου την χάρη και μην βγεις έξω κρατώντας το χέρι της φίλης σου δημόσια. Μπορεί αν το αποφύγεις να παίξεις σε ταινία της Marvel». Και όλα αυτά εν έτει 2016.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Στιούαρτ τόνισε ότι πολλοί από τους ανθρώπους του Χόλιγουντ παρεξηγούν την σεξουαλικότητα της λόγω «οπισθοδρομικής νοοτροπίας»: «κάνεις κάτι με κορίτσια άρα είσαι λεσβία. Αυτή είναι η άποψη που επικρατεί. Εγώ λοιπόν δεν είμαι λεσβία, είμαι bisexual. Αυτό τους μπερδεύει και τους εκνευρίζει», είπε μεταξύ άλλων η Στιούαρτ.

Η 29χρονη ηθοποιός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της ως σκηνοθέτης με το «The Chropnology of Water», ένα δράμα που επικεντρώνεται στην εσωτερική σύγκρουση που προκαλεί η αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας μιας νεαρής γυναίκας.

Οπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, μετά το τέλος της σχέσης της με τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες «Twilight» Ρόμπερτ Πάτισον, η Στιούαρτ άρχισε να εμφανίζεται με γυναίκες, μεταξύ των οποίων η παραγωγός ταινιών Αλίσια Κάρκαϊλ και τραγουδίστρια Ανι Κλαρκ, γνωστή με το ψευδώνυμο St. Vincent (Αγιος Βικέντιος).

Η Στιούαρτ γνωστοποίησε το ότι είναι αμφιφυλόφιλη το 2017. Το προηγούμενο έτος, είχε δηλώσει τα εξής: «Δεν ντρέπομαι και δεν μπερδεύομαι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και όχι μόνο μαζί μου – μπορούμε πραγματικά να ενθαρρύνουμε αυτή την νέα τάση αποδοχής και να χτίσουμε πάνω σ’ αυτήν».

Τόσο η Στιούαρτ όσο και ο Πάτισον προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από τις ταινίες «Twilight» καθώς ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά στην μεγάλη οθόνη σε μεγάλους ρόλους: ο Πάτισον ως Μπάτμαν και η Στιούαρτ ως Αγγελος του Τσάρλι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...