174
|

Η IKEA ανακαλεί μαρσμέλοου λόγω… ποντικών

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 11:00

Η IKEA ανακαλεί μαρσμέλοου λόγω… ποντικών

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 11:00

Την ανάκληση παρτίδων μαρσμέλοου (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.) για προληπτικούς λόγους ανακοίνωσε η ΙΚΕΑ, καθώς όπως ενημέρωσε,  ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από ποντίκια στο χώρο παραγωγής του προϊόντος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν GODIS PASKKYCKLING  το οποίο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  ανακαλείται λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.

0e916d0d-003d-4e6e-addd-4031bd39b0b8

«Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PASKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας και διευκρινίζεται ότι«κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PASKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019 από ύπαρξη τρωκτικών στον χώρο παραγωγής».

Αφού σημειώνει ότι στην Ελλάδα έχουν πωληθεί δύο τεμάχια του συγκεκριμένου είδους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΦΕΤ, η ΙΚΕΑ ζητά από τους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν στο πλησιέστερο κατάστημα, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...