264
Η Κέιτ Μπλάνσετ | Shutterstock

Γυναίκα λιποθύμησε από το τολμηρό θεατρικό σεξ της Κέιτ Μπλάνσετ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 13:40
Η Κέιτ Μπλάνσετ
|Shutterstock

Γυναίκα λιποθύμησε από το τολμηρό θεατρικό σεξ της Κέιτ Μπλάνσετ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 13:40

Επεισοδιακή αποδεικνύεται η πολυαναμενόμενη θεατρική επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ καθώς, εκτός από χειροκροτήματα, την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» («Οταν θα έχουμε βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον») συνοδεύουν και λιποθυμίες θεατών.

Το έργο, που όπως περιγράφεται από τη λονδρέζικη σκηνή «διερευνά τη συχνά βίαιη φύση της επιθυμίας» και περιλαμβάνει τολμηρές σκηνές με έμφαση στον σαδομαζοχισμό, έκανε μία γυναίκα από το κοινό να λιποθυμήσει, όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η σκηνή ομαδικού σεξ μέσα σε ένα αυτοκίνητο, που οδηγείται σε ακραίες πράξεις βίας κατά των γυναικών. Εκεί ήταν που η ηλικιωμένη γυναίκα που πλήρωσε εισιτήριο για να δει την Μπλάνσετ, δεν άντεξε να τη βλέπει άλλο, και έχασε τις αισθήσεις της, προκαλώντας πανικό στην αίθουσα.

Ενας άνδρας που βρισκόταν επίσης στο κοινό, ο Σάμιουελ Τάκερ, δήλωσε εξοργισμένος με το θέαμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περιέχει «ωμό σεξ και πρωτοφανή βία». Οπως δήλωσε και στους Times του Λονδίνου: «Θεωρώ ότι το έχουν παρακάνει. Είναι τόσο κατάφωρα βίαιο και αν δεν είσαι προετοιμασμένος, θα βγεις τρομερά σοκαρισμένος».

Πάντως, όλη αυτή η δημοσιότητα που πήρε η πολυσυζητημένη παράσταση, την έκανε να είναι ήδη sold out, με τους επίδοξους θεατές να στέκονται σε τεράστιες ουρές από τις 4 τα ξημερώματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια σε ένα θέατρο χωρητικότητας 450 ατόμων!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική σκηνή του Λονδίνου αντιμετωπίζει αντιδράσεις για κάποια παράσταση. Πριν από τρία χρόνια, πέντε άτομα λιποθύμησαν και πολύ περισσότερα έφυγαν κατά τη διάρκεια του έργου «Cleansed» της Σάρα Κέιν, καθώς περιελάμβανε σκηνές έντονων ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...