254
Ο Παύλος Γερουλάνος (άκρη αριστέρα στη φωτογραφία) στη συνάντηση με τους άλλους τρεις υποψηφίους δημάρχους της πρωτεύουσας στον «Ιανό» | INTIMEnews

Γερουλάνος: Ιδεολογικά είμαι πιο κοντά στον Ηλιόπουλο

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:01
Ο Παύλος Γερουλάνος (άκρη αριστέρα στη φωτογραφία) στη συνάντηση με τους άλλους τρεις υποψηφίους δημάρχους της πρωτεύουσας στον «Ιανό»
|INTIMEnews

Γερουλάνος: Ιδεολογικά είμαι πιο κοντά στον Ηλιόπουλο

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:01

Ανοικτός στη συνεργασία με τους δύο άλλους βασικούς διεκδικητές του δήμου της Αθήνας εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, θεωρώντας πιο εφικτή -από ιδεολογικής τουλάχιστον άποψης- αυτή με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

«Ιδεολογικά είμαστε πιο κοντά με τον Νάσο Ηλιόπουλο απ’ ό,τι με τον Κώστα Μπακογιάννη», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984».

Ο ίδιος προσέθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να εργαστούμε ανά ζευγάρια και οι τρεις μαζί. Πιστεύω ότι το ζητούμενο των Αθηναίων δεν είναι να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια αλλά πραγματικά να συνεργαστούμε. Με στενοχώρησε η επιστολή του κ. Μπακογιάννη (για το θέμα των ναρκωτικών) καθώς πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα.

»Οπως και να ‘χει νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για διάφορα θέματα, όπως είναι και το σημαντικό θέμα των ναρκωτικών», συμπλήρωσε ο κ. Γερουλάνος.

Κατά τα άλλα, τόνισε ότι προτεραιότητα της παράταξής του είναι  «η ασφάλεια της πόλης και η αλλαγή της εικόνας εγκατάλειψής της».

«Είναι πρωτίστως το θέμα της εγκατάλειψης όπου νιώθει ο κόσμος, το θέμα της ασφάλειας και το θέμα της λειτουργίας του δήμου με έναν τρόπο που να είναι γρήγορος κινηματικός, αποτελεσματικός», εξήγησε.

Και σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε:

«Το θέμα της ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών είναι η λάθος λύση στο λάθος πρόβλημα. Εδώ έχει μείνει ο δήμος χωρίς απορριμματοφόρα. Θα χρειαστούν προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων λόγω ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στον τομέα της καθαριότητας, αλλά αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα, είναι σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...