300
Ραφαέλ Ναδάλ και Μαρία Περέγιο σε πρόσφατες διακοπές τους | Facebook

Γάμων συνέχεια: γαμπρός ντύθηκε και ο Ράφα Ναδάλ

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2019, 13:35
Ραφαέλ Ναδάλ και Μαρία Περέγιο σε πρόσφατες διακοπές τους
|Facebook

Γάμων συνέχεια: γαμπρός ντύθηκε και ο Ράφα Ναδάλ

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2019, 13:35

Ο θρυλικός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα «Μέρι» Περέγιο το Σάββατο το βράδυ σε μια ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκα.

Ο 33χρονος πρωταθλητής είπε το «ναι» στη γυναίκα με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια, ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο-θέρετρο Λα Φορταλέζα, στην Πολένσα, στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Η Μέρι Περέγιο, 31 ετών, επίσης γνωστή ως «Xisca» («Ξόβεργα») στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή.

Η υπέροχη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, καθώς το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελετή με την οποία το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ήταν υπέρλαμπρη ενώ ο παπαρατσικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει το ζευγάρι σε μία πολύ ρομαντική στιγμή.

Το Λα Φορταλέζα διαθέτει 7 βίλες και 17 κρεβατοκάμαρες μέσα σε ένα κάστρο, το οποίο έχει θέα στην Τυρρηνική Θάλασσα.

Στο υπερπολυτελές θέρετρο παντρεύτηκε επίσης το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ με τη σύντροφό του, ενώ εκεί γυρίστηκε και η εκπληκτική τηλεοπτική σειρά «The Night Manager» με τους Τομ Χίντλστοουν και Χιού Λόρι.

Το ζευγάρι ζήτησε από όλους τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους, προκειμένου να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από το μυστήριο και την δεξίωση και οι μοναδικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν κατά τη διάρκεια προσέλευσης των καλεσμένων στο κάστρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...