267
Παναθηναϊκός BC εναντίον Φενερμπαχτσέ - Uber Arena, Βερολίνο, Γερμανία. Αστυνομικοί με σκυλιά επιθεωρούν το στάδιο. Τα επεισόδια όμως έγιναν αλλού | REUTERS/Fabrizio Bensch

Final Four: Επεισόδια μεταξύ ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2024, 11:55
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/05/2024 17:20
Παναθηναϊκός BC εναντίον Φενερμπαχτσέ - Uber Arena, Βερολίνο, Γερμανία. Αστυνομικοί με σκυλιά επιθεωρούν το στάδιο. Τα επεισόδια όμως έγιναν αλλού
|REUTERS/Fabrizio Bensch

Final Four: Επεισόδια μεταξύ ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2024, 11:55
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/05/2024 17:20

Πεδίο σοβαρών επεισοδίων ανάμεσα σε έλληνες οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έγινε το βράδυ του Σαββάτου το Βερολίνο, όπου διεξάγεται το final four της Euroleague στο μπάσκετ.

Οπως αναφέρει το www.ertsports.gr, η πυροσβεστική της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από τραύματα που αποκόμισε σε συμπλοκή στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee, ενώ δύο ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Συνολικά αναφέρεται ότι έχουν τραυματιστεί 12 άτομα. Η αστυνομία προέβη σε 89 συλλήψεις.

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν σε στάση μετρό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ρόπαλα μπαστούνια του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης που βρίσκεται στο Βερολίνο και παρακολουθεί τους αγώνες επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν νοσηλευόμενοι ή τραυματισμένοι Έλληνες, ενώ όσοι είχαν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Οπως αναφέρει η Berliner Zeitung, στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι και το απόγευμα της Παρασκευής (24/5), λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε, τούρκοι οπαδοί μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, αφού νωρίτερα είχαν συμπλακεί με οπαδούς του Παναθηναϊκού που περίμεναν να εισέλθουν στην αρένα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ώρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, καθώς την Κυριακή στις 9 μ.μ. αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο, με στόχο την κατάκτηση του έβδομου τίτλου στην ιστορία του. Στις 6 μ.μ. ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...