162
Μπάμπης Παπαδημητρίου και Γιώργος Αυτιάς μένουν άνευ συγκλονιστικού απροόπτου εκτός | CreativeProtagon

Ποιοι συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 11:53
Μπάμπης Παπαδημητρίου και Γιώργος Αυτιάς μένουν άνευ συγκλονιστικού απροόπτου εκτός
|CreativeProtagon

Ποιοι συμπληρώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 11:53

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελευταία επτά ονόματα που θα συμπληρώσουν το ευρωψηδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Φαβορί για δύο από τις επτά εναπομείνασες θέσεις (που θα δοθούν σε άρρενες υποψηφίους) φέρονται να είναι ο αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επιστημονικός σύμβουλος του Ιδρύματος “Κ.Καραμανλής”, Δημήτρης Καιρίδης, αλλά και ο ανεξαρτητοποιηθείς από το Ποτάμι βουλευτής, Γιώργος Αμυράς, που κρίθηκε προτιμότερο να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών.

Αντίθετα φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, παρά τα καλά λόγια που είπε για τον παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Εκτός λίστας μένει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται ούτε τα σενάρια που ήθελαν τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, να κερδίζει (και για επικοινωνιακούς λόγους) μία θέση.

Οσον αφορά τις θέσεις που προορίζονται (λόγω ποσόστωσης) για γυναίκες, ως σίγουρη θεωρείται μόνο η υποψηφιότητα της παρουσιάστριας Βίκυς Φλέσσα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...