155
Τελικά, ο ακτιβισμός αυτού του κινήματος μπορεί να σε κάνει μέχρι και νομικό σύμβουλο - και να συνεχίζεις να χρωστάς | InTimeNews

Εβαλαν νομικό σύμβουλο στον ΕΦΚΑ μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2018, 16:55
Τελικά, ο ακτιβισμός αυτού του κινήματος μπορεί να σε κάνει μέχρι και νομικό σύμβουλο - και να συνεχίζεις να χρωστάς
|InTimeNews

Εβαλαν νομικό σύμβουλο στον ΕΦΚΑ μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2018, 16:55

Ηθικό και πολιτικό ζήτημα προκύπτει από τις νέες καταγγελίες του Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, αναφορικά με τις κινήσεις της νέας διοίκησης του ΕΦΚΑ και τις επιλογές της κυβέρνησης για τον Ενιαίο Φορέα.

Οπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο βουλευτής, ο νέος διοικητής του ΕΦΚΑ διόρισε ως νομικό του σύμβουλο μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», ο οποίος μάλιστα χρωστά στον ΕΦΚΑ το ποσό των 100.000 ευρώ.

«Η κυβέρνηση, που σε έξι μήνες ετοιμάζεται να κόψει για μία ακόμη φορά τις συντάξεις, βρήκε και τον κατάλληλο άνθρωπο για τη διοίκηση του ΕΦΚΑ. Ο νέος διοικητής διόρισε ως νομικό του σύμβουλο τον κ. Παναγιώτη Καραπούλια, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, ανήκει στο κίνημα ‘Δεν πληρώνω».

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόσθεσε: «Είναι, δε, απίστευτο και σε ποιον χρωστούσε 100.000 ευρώ ο κ. Καραπούλιας. Όσο και να φαίνεται αδιανόητο, χρωστούσε και χρωστά αυτό το ποσό στον ΕΦΚΑ. Εύγε στην κυβέρνηση για τις επιλογές της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...