184
Ο Κώστας Καραμανλής (φωτογραφία αρχείου) | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Κώστας Αχ. Καραμανλής: από το «Δεν πληρώνω» στην αύξηση διοδίων κατά 150%

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 19:34
Ο Κώστας Καραμανλής (φωτογραφία αρχείου)
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Κώστας Αχ. Καραμανλής: από το «Δεν πληρώνω» στην αύξηση διοδίων κατά 150%

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 19:34

«Η αντιπολίτευση του “Δεν πληρώνω” επιβάλλει ως κυβέρνηση αυξήσεις στα διόδια μέχρι και δυόμιση φορές πάνω. Στα Μάλγαρα το τίμημα από 1,20 θα φτάσει τα 3 ευρώ, ενώ η διαδρομή Πτολεμαΐδα – Χρυσούπολη θα στοιχίζει στους οδηγούς 15,5 ευρώ από 8,40 που είναι σήμερα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η κυβέρνηση, εις βάρος των πολιτών, κάνει ένα παράλογο δώρο στην ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει την Εγνατία οδό».

Αυτό υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής κάνει λόγο για διγλωσσία και ανικανότητα της κυβέρνησης που έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε ό,τι αφορά τα διόδια. Επισημαίνει δε ότι η αύξηση αφορά σε έναν αυτοκινητόδρομο που είναι ήδη κατασκευασμένος από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους και όχι από ιδιώτες, έναν αυτοκινητόδρομο του οποίου η κυβέρνηση αυξάνει τα διόδια σε τέτοιον βαθμό που θα δικαιολογούνταν μόνο αν χρηματοδοτούνταν η κατασκευή του έργου από την αρχή.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δώρο στον υποψήφιο παραχωρησιούχο. Και δεν σταματά εκεί, αλλά του δίνει τη δυνατότητα να προβεί και σε νέες αυξήσεις των διοδίων μελλοντικά» καταλήγει στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...