187
|

Εταιρείες αναζητούν νέους για να καλύψουν υψηλόβαθμες θέσεις

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2019, 11:32

Εταιρείες αναζητούν νέους για να καλύψουν υψηλόβαθμες θέσεις

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2019, 11:32

Είσαι νέος πτυχιούχος, γνωρίζεις μια ξένη γλώσσα, έχεις μικρή προϋπηρεσία ή ακόμα και καθόλου και αναζητάς την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στην αγορά εργασίας; Και όχι οποιαδήποτε; Αλλά εκείνη του CEO της Τράπεζας Πειραιώς, του CEO της AVIS ή του Διευθυντή Πωλήσεων της Microsoft;

Όπως προκύπτει και από το παραπάνω βίντεο των ανθρώπων που κατέχουν τις θέσεις αυτές, μια υψηλόβαθμη θέση δεν αποτελεί απαγορευμένο όνειρο. Αντιθέτως, κάθε νέος μπορεί να φτάσει μια μέρα εκεί, μέσα από σκληρή προσπάθεια και δουλειά. Πριν απ’ όλα όμως, πρέπει να κάνει την αρχή σε μια θέση στην αγορά εργασίας. Και ένας ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό πράξη, είναι το Project Future.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς για νέους πτυχιούχους, που προσφέρει εκπαίδευση και εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, αλλά και τη δυνατότητα σε όποιον συμμετάσχει να ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα.

Αν θες κι εσύ να πάρεις μέρος και να διεκδικήσεις την ευκαιρία σου, βιάσου, γιατί οι συμμετοχές στο Project Future λήγουν στις 24 Οκτωβρίου!

Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα.