280
Οι βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα στην κατοικία του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ | ΙΝΤΙΜΕNEWS

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2020, 23:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/02/2020, 10:00
Οι βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα στην κατοικία του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ
|ΙΝΤΙΜΕNEWS

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2020, 23:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/02/2020, 10:00

Επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε πραγματοποίησαν αναρχικοί, μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», το βράδυ της Πέμπτης. Εγραψαν υβριστικά συνθήματα με μαύρη μπογιά στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου, σε μια εμφανή πράξη διατάραξης οικιακής ειρήνης.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Η ΝΔ καταδικάζει 

Την επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Oλοι;».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρμόδιος τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης προτίμησε να αστειευτεί και να ασκήσει αντιπολίτευση, προτού καταδικάσει την επίθεση κατά ενός πολίτη.

Από το Κίνημα Αλλαγής, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης ανέφερε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι στοιχεία της Δημοκρατίας μας.»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...