368
Γεωργιάδης και Πολάκης, μια σχέση που έχει ξεφύγει | SOOC/CreativeProtagon

Επικίνδυνα πράγματα: Ο Πολάκης αναλαμβάνει την ευθύνη αν πυροβολήσουν τον Αδωνι Γεωργιάδη!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 12:31
Γεωργιάδης και Πολάκης, μια σχέση που έχει ξεφύγει
|SOOC/CreativeProtagon

Επικίνδυνα πράγματα: Ο Πολάκης αναλαμβάνει την ευθύνη αν πυροβολήσουν τον Αδωνι Γεωργιάδη!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 12:31

Κανονικά, μία ακόμα διαδικτυακή –ή και άλλη– αντιπαράθεση του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ (και πρώην υπουργό Υγείας) Αδωνι Γεωργιάδη θα ήταν της αρμοδιότητας της στήλης Βαβέλ (εδώ). Ομως πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει, δεν πρόκειται για μια ακόμη ιστορία πολιτικής ελαφρότητας.

Ως γνωστόν ο κ. Γεωργιάδης βγήκε στο κανάλι Kontra News και σχολιάζοντας τα περί ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ για τη στοχοποίηση του ΣΚΑΪ που δέχτηκε το τρομοκρατικό χτύπημα, το έκανε πιο προσωπικό. «Αν δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν όλες αναφορά σε μένα. Είναι αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καν. Κάθε μέρα “ο Αδωνις Γεωργιάδης… ο Αδωνις το ένα, ο Αδωνις το άλλο, ο Αδωνις ακροδεξιά…”» είπε, για να συμπληρώσει: «Αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;».

Η κάπως προκλητική δήλωσή του αντιπροέδρου της ΝΔ απαντήθηκε αρχικά από το Μαξίμου, που εξέδωσε ανακοίνωση:

«Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως “δική του επιλογή”, όπως έχει καυχηθεί. Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Αλλά η κυβερνητική απάντηση δεν έμεινε εκεί. Σειρά πήρε ο διαδικτυακά ακμαίος (και ακραίος) κ. Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποίησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ:

«Αν σε πυροβολήσουν ΕΓΩ θα φταίω, εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα και έχω πάει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου».

H απάντηση του κ. Γεωργιάδη δεν άργησε να έρθει, αυτή τη φορά μέσω Twitter.

 

Δυστυχώς, όταν πλέον το ενδεχόμενο πυροβολισμού ενός πολιτικού γίνεται διαδικτυακό ανέκδοτο, όταν σχετικοποιείται η ωμή βία κατά πολιτικών αντιπάλων, τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...