202
Ο Παύλος Παυλίδης σε σκηνή από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ενα αλλιώτικο παιδάκι» | Facebook

«Ενα αλλιώτικο παιδάκι»: το τραγούδι του Παυλίδη για τον Ζακ Κωστόπουλο

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 13:05
Ο Παύλος Παυλίδης σε σκηνή από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ενα αλλιώτικο παιδάκι»
|Facebook

«Ενα αλλιώτικο παιδάκι»: το τραγούδι του Παυλίδη για τον Ζακ Κωστόπουλο

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 13:05

Βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2018 και το τραγούδι «Ενα αλλιώτικο παιδάκι» που μόλις κυκλοφόρησε ο Παύλος Παυλίδης στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου, έχει πολλά να πει. Ο ευαισθητοποιημένος ερμηνευτής, συνθέτης και frontman του ιστορικού θεσσαλονικιώτικου συγκροτήματος «Ξύλινα Σπαθιά», μέσα από ένα πολύ δυνατό βίντεο κλιπ που ήδη έχει γίνει viral, λέει το δικό του αντίο και κάνει τα δικά του σχόλια για όσα τραγικά συνέβησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο της Κάνιγγος.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει η Μαρίνα Δανέζη και συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Με τη λογική ενός εξωστρεφή θυμού, οι πρωταγωνιστές του βίντεο άλλοτε κοιτούν κατάματα την κάμερα και άλλοτε παραδίνονται σε ένα πολύ δικό τους ξέσπασμα. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν η σκηνοθέτις Αντζελα Μπρούσκου και ο ηθοποιός Χάρης Φραγκούλης.

Με τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση ακόμη να τρέχουν, είναι σημαντικό να πληθαίνουν οι φωνές των καλλιτεχνών που δεν φοβούνται να πάρουν ανοιχτά θέση για όσα τραγικά συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ανατριχιαστικά γεγονότα του 2018 και αυτό το τραγούδι, μαζί με αυτό το κλιπ, έρχονται μία ανάσα πριν από το τέλος του έτους να υπογραμμίσουν σε όλους τους τόνους, ότι η διαφορετικότητα δεν πρέπει να πεθαίνει.

Νέο Τραγούδι Παυλίδη

Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά το βιντεοκλιπ και το καινούργιο τραγούδι του Pavlos Pavlidis "Ενα αλλοιώτικο παιδάκι" που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ZakΣκηνοθεσία – Σενάριο: Marina Danezi#Justice4ZakZackie

Geplaatst door Justice For Zak/Zackie op Vrijdag 28 december 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...