349
| YouTube

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά κρατούμενος για νέα δίωξη

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 12:23
|YouTube

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά κρατούμενος για νέα δίωξη

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 12:23

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο, ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Στην απολογία του, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός φέρεται να εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα, ενώ επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος είχε «κατεβάσει» προ τριετίας τα επίμαχα βίντεο και δεν γνωρίζει ποιος τα «ανέβασε» ξανά στο Διαδίκτυο.

Με σύμφωνη  γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε τελικά ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και η καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ο 58χρονος παρουσιαστής παραμένει κρατούμενος μέχρι την Τρίτη, όταν και απολογηθεί για αντίστοιχη υπόθεση σε βάρος του, μετά και τη δεύτερη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε (εδώ).

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, τόνισε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει και ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει «το τεράστιο λάθος του» ενώ έχει παραδεχτεί «ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».

«Η υπόθεση αυτή αλλά και η καινούρια που έχει προκύψει από χθες, θα έχει μεγάλη διαδρομή και μέλλον. Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν, ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος είναι μια άποψη, που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα έχει αντιμετωπισθεί και θα αντιμετωπισθεί και στο μέλλον, προκειμένου να δοθεί μια λύση, είτε με την τροποποίηση του νόμου, που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση, με την ολομέλεια του Αρείου Πάγου που θα επιληφθεί, δεδομένου ότι και σε επίπεδο Αρείου Πάγου υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις», ανέφερε ο κ. Δακουράς.

Η Εισαγγελία, πρόσθεσε με νόημα, δείχνει «σπουδαία αντανακλαστικά» και έχει πολύ πρόσφατα αντιμετωπίσει το θέμα «με διαφορετική άποψη, αφουγκραζόμενη τη λαϊκή οργή», σημειώνοντας ότι με δεδομένη την απόφαση του Αρείου Πάγου, «θα δούμε σε κάθε περίπτωση ποια θα είναι η τελική κρίση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα βίντεο στη δεύτερη υπόθεση δεν είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αφού όπως υποστήριξε, από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες, κάτι που μένει να αποδειχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...