345
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε προηγούμενη μεταγωγή του | INTIMEnews

Νέα δίωξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 10:33
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε προηγούμενη μεταγωγή του
|INTIMEnews

Νέα δίωξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 10:33

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ξανά τη Δευτέρα -πριν την απολογία του στο ανακριτή- ο τηλεπαρουσιαστης Στάθης Παναγιωτόπουλος έπειτα από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπόθεση άλλου βίντεο κοπέλας που αναρτήθηκε την περίοδο 2004 – 2006, και παραμένει ακόμη και σήμερα ανεβασμένο στο Διαδίκτυο.

Με βάση τη νέα καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε νέα δικογραφία και o  Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προκειμένου να κινηθεί η νέα διαδικασία και να ασκηθεί νέα δίωξη.

Σε βάρος του ασκήθηκε τελικά νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση.

Στις 10:00 ηταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για αντίστοιχη υπόθεση.

Στην απολογία του ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα»  αναμένεται να επαναλάβει ότι  διέγραψε πριν από τρία χρόνια τα βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος τα «ανέβασε» ξανά.

Εισαγγελέας και ανακριτής καλούνται να αποφανθούν αν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί ή όχι. Καθοριστικό για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης είναι αν θα θεωρηθεί ύποπτος τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, καθώς και αν κριθεί ύποπτος φυγής.

«Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα διαταχθεί προσωρινή του κράτηση», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος μίας από τις καταγγέλλουσες, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι με βάση τη δίωξη που έχει ασκηθεί, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη δέκα ετών.

Οπως επίσης αποκάλυψε, έχει λάβει e-mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ άλλη μία κοπέλα  αναμένεται να μεταβεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι βρίσκεται σε επαφή με ακόμη τέσσερις γυναίκες.

«Είμαι σε επικοινωνία με ακόμη τέσσερις κυρίες, οι οποίες δεν γνωρίζουν αν έχουν υποστεί τις ίδιες πράξεις με την εντολέα μου. Κάποιες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, άλλες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί. Θα το γνωρίζουμε και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...