288
Οι διαρρήκτες της Εκάλης εν δράσει | Μega

Εξοργιστικό! Αφησαν ελεύθερους τους επικίνδυνους διαρρήκτες που πήγαν να εμβολίσουν αστυνομικούς σε καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2024, 10:17
Οι διαρρήκτες της Εκάλης εν δράσει
|Μega

Εξοργιστικό! Αφησαν ελεύθερους τους επικίνδυνους διαρρήκτες που πήγαν να εμβολίσουν αστυνομικούς σε καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2024, 10:17

Το θεμελιώδες πρόβλημα λειτουργίας της ελληνικής Δικαιοσύνης μαρτυρά με τον πλέον εξοργιστικό τρόπο η περίπτωση των τεσσάρων διαρρηκτών στην Εκάλη που ύστερα από άγρια καταδίωξη την περασμένη Κυριακή μέχρι την Κηφισιά –οδηγώντας ανάποδα σε κεντρικούς δρόμους και επιχειρώντας ακόμη και να εμβολίσουν με το όχημά τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ– έφθασαν και πάλι να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Οι τέσσερις σεσημασμένοι, όπως αποδείχθηκε, διαρρήκτες εντοπίστηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Εκάλη από περιπολία της Ομάδας ΔΙΑΣ, λίγα λεπτά αφότου είχαν «χτυπήσει» μια ακόμη οικία της περιοχής.

Στο σήμα που τους έγινε να σταματήσουν, ο οδηγός του οχήματος διαφυγής (το οποίο έφερε επίσης κλεμμένες πινακίδες) ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε άγρια καταδίωξη μέχρι την Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το αυτοκίνητο των δραστών μπήκε ανάποδα σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια διερχόμενων οδηγών και πεζών, και στη συνέχεια κινούμενο με την όπισθεν έπεσε πάνω σε άλλο ΙΧ.

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατέβηκε από τη μηχανή του και προτάσσοντας το υπηρεσιακό όπλο του, ζήτησε από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα να εξέλθουν και να παραδοθούν.

Και πάλι όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών επιχειρώντας να τους διεμβολίσει.

Ο αστυνομικός τότε πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου των κακοποιών, με αποτέλεσμα αυτό, κατά τη νέα προσπάθεια διαφυγής τους, να καταλήξει πάνω σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.  Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκαν πεζοί και συνελήφθησαν.

Τους άφησαν ελεύθερους!

Παρά τη δράση τους και την αντίσταση που προέβαλαν κατά τη σύλληψή τους, οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 23, 26, 29 και 37 ετών αντίστοιχα, που έδειχναν «ιδιαίτερη προτίμηση» σε σπίτια της Εκάλης και της Νέας Ερυθραίας, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι μετά την απολογία τους, επειδή, λέει, δεσμεύτηκαν ότι θα επιστρέψουν τα κλοπιμαία!

Ελεύθερος κυκλοφορεί και ο ένας εξ αυτών (ο οδηγός του αυτοκινήτου) που κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...