184
| ΕΡΤ

Eκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης o Ηλίας Σιακαντάρης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 18:30
|ΕΡΤ

Eκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης o Ηλίας Σιακαντάρης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 18:30

Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης ανέλαβε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Σιακαντάρης, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης.

Νωρίτερα είχε ορκιστεί ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ανέλαβε τα καθήκοντά του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η νέα κυβέρνηση, της οποίας τη σύνθεση αναμενόταν να κάνει γνωστή αργότερα εντός της ημέρας ο κ. Σιακαντάρης, θα ορκιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ποιος είναι ο Ηλίας Σιακαντάρης

Ο Ηλίας Σιακαντάρης είναι παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1. Παρουσιάζει τα νέα κάθε Σαββατοκύριακο στις 21.00.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, πρώην ΑΣΟΕΕ. Πήρε Master στη Δημοσιογραφία από το Columbia University Graduate School of Journalism της Νέας Υόρκης.

Εργάστηκε στο CBSNews, στην ΙΗΤ/Kathimerini English Edition, στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, Λυμπέρη, την Καθημερινή, την Ημερησία, την Οικονομική Επιθεώρηση, μεταξύ άλλων. Αρθρογραφούσε στο περιοδικό Status. Εχει συνεργαστεί με ελληνικά και ξένα έντυπα/ηλεκτρονικά μέσα.

Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και προσπαθεί να μάθει φαρσί. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πιλοτική πρώτη εκπομπή τον Απρίλιο του 2006. Αρχικά, κάλυπτε και τα δύο αντικείμενα της εξειδίκευσής του: Οικονομία και Ιράν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...