319
|

Είναι το «Spectre» η καλύτερη ταινία Μποντ όλων των εποχών; Οι κριτικοί το πιστεύουν

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2015, 14:46

Είναι το «Spectre» η καλύτερη ταινία Μποντ όλων των εποχών; Οι κριτικοί το πιστεύουν

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2015, 14:46

Δεκτή με διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς σε όλον τον κόσμο έγινε η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre». Το 24ο φιλμ του Μποντ, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου, εξελίσσεται σαν ένα «πανδαιμόνιο δράσης», λένε ενθουσιασμένοι οι κριτικοί.

Ο Πίτερ Μπράντσοου του Guardian αξιολόγησε το «Spectre» με το απόλυτο των πέντε αστεριών, σημειώνοντας ότι είναι «τρομακτικά συναρπαστική, εντυπωσιακή και ξεκάθαρα διασκεδαστική». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Times που χαρακτηρίζουν το φιλμ «τόσο κουλ που “πονάει”». Ο Independent από την πλευρά του προσθέτει πως η νέα ταινία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το «Skyfall», την αμέσως προηγούμενη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007, η οποία είχε σπάει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων σε εισπράξεις. H λαϊκή Sun με τη σειρά της, αναφέρει ότι το «Spectre» περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναζητήσουν οι φαν του είδους ενώ υπάρχει και μια σκηνή στην αρχή της ταινία η οποία «σπάει κόκκαλα».

Στη νέα ταινία με τον διάσημο πράκτορα ο Ντάνιελ Κρεγκ – στην τελευταία του παρουσία ως Μποντ, όπως ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει – πλαισιώνεται από τον κάτοχο δύο Οσκαρ («Αδοξη Μπάσταρη» και «Django)» Κρίστοφ Βαλτζ, τη γαλλίδα ηθοποιό Λία Σεϊντού (θα την δούμε και από απόψε στον «Αστακό») αλλά και την εμβληματική ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι στα 51 της πιά σε ρόλο… «Bond Woman».

O Σαμ Μέντεζ έχει ξανά την σκηνοθετική επίβλεψη της υπερπαραγωγής, έχοντας όμως και αυτός δηλώσει ότι αυτή είναι η τελευταία του ταινία Μποντ. Σύμφωνα με τους κριτικούς που είδαν την ταινία, ο Μέντεζ θέλει να δώσει και μια αίσθηση συνέχειας στις ταινίες όπου τον πράκτορα 007 του Κρεγκ: Έτσι, στο «Spectre», o βρετανός πράκτορας ακολουθεί ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν. Οι έρευνές του σταδιακά τον οδηγούν στα χνάρια μιας ακόμα «σκοτεινής» επιχείρησης, πίσω από την οποία κρύβονται πολιτικές υπερδυνάμεις.

Η ταινία «Spectre» θα κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας, στις 12 Νοεμβρίου του 2015 και η διανομή της θα γίνει από την Feelgood.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...