354
Αριστερά, το κοριτσάκι στην φωτογραφία του 1898 και, δεξιά, η Γκρέτα | Screenshot/Youtube

Είναι αυτή η Γκρέτα Τούνμπεργκ πριν από… 121 χρόνια;

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 19:54
Αριστερά, το κοριτσάκι στην φωτογραφία του 1898 και, δεξιά, η Γκρέτα
|Screenshot/Youtube

Είναι αυτή η Γκρέτα Τούνμπεργκ πριν από… 121 χρόνια;

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 19:54

Είναι η Γκρέτα Τούνμπεργκ μια ταξιδιώτης στον χρόνο; Φυσικά και όχι, εκτός αν είστε συνωμοσιολόγος με χαρτί… γιατρού.

Ωστόσο, viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία 121 ετών που απεικονίζει ένα κοριτσάκι από τον Καναδά που μοιάζει εξωφρενικά πολύ στη 16χρονη σουηδή ακτιβίστρια.

Αφορμή για τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στάθηκε η φωτογραφία από το μακρινό 1898 που έχει τραβηχτεί στο Γιούκον.

Η φωτογραφία με τίτλο «Three children operating rocker at a gold mine on Dominion Creek» (Τρία παιδιά που χειρίζονται ένα μαγκανοπήγαδο σε χρυσωρυχείο του Ντομίνιον Κρικ) απεικονίζει δυο μικρά αγόρια και ένα κορίτσι που είναι ίδιο εμφανισιακά με την Γκρέτα.

«Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν 121 χρόνια. Και αυτή είναι η νέα αγαπημένη μου συνωμοσία» έγραψε ένας χρήστης σχετικά με την φωτογραφία που βρίσκεται στα φωτογραφικά αρχεία του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

University of Washington Libraries

«Δεν είμαι οπαδός των θεωριών συνωμοσίας, αλλά είμαι σίγουρος 100% ότι η Γκρέτα έχει ταξιδέψει στον χρόνο», έγραψε ένας άλλος.

«Είναι ταξιδιώτης στον χρόνο και ήρθε να μας προειδοποιήσει για το μέλλον μας. Αυτή είναι η μόνο εξήγηση» έγραψε ένας τρίτος χρήστης του Twitter.

Η ομοιότητα είναι τόσο εκπληκτική ώστε κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν πως, μολονότι η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Πανεπιστημίου, κάποιος την έχει επεξεργαστεί στο… photoshop!

Προφανώς, όλοι αυτοί είναι ανήμποροι να αποδεχτούν ότι πολλοί άνθρωποι που κατοίκησαν στη Γη, μοιάζουν μεταξύ τους, με το πέρας των αιώνων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...