263
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Οταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2023, 15:46
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/02/2023 18:03
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Οταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2023, 15:46
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/02/2023 18:03

Σε μία δήλωση που δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει -όπως άλλωστε δήλωσε περήφανα και ο ίδιος- προχώρησε  ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Action 24, ο κ. Αθανασίου αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη επιχείρησε να απαντήσει στις «αθλιότητες» που ακούστηκαν ως εξής: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω;» είπε και συνέχισε μπροστά στο άναυδο πάνελ: «Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Άπαντες αντέδρασαν λέγοντας πως το συγκεκριμένο σχόλιο είναι απαράδεκτο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί εν συνεχεία να δικαιολογηθεί «Αυτό είναι η απάντησή μου στο άθλιο. Στου κακού της σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Αργότερα, ο ίδιος ανασκεύασε, λέγοντας ότι διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του «και ότι έφερε το συγκεκριμένο παράδειγμα σαν παράδειγμα προς αποφυγή».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η αντίδραση της ΝΔ

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας», αναφερόμενη στις δηλώσεις του κ. Αθανασίου.

Συγκεκριμένα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...