185
Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες δεν έμειναν μόνο στις ζαρντινιέρες... | INTIMEnews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπακογιάννης για τους βανδαλισμούς: Οσοι προσπαθούν να καταστρέψουν, ματαιοπονούν

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 08:13
Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες δεν έμειναν μόνο στις ζαρντινιέρες...
|INTIMEnews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπακογιάννης για τους βανδαλισμούς: Οσοι προσπαθούν να καταστρέψουν, ματαιοπονούν

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 08:13

«Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν και όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν, ματαιοπονούν», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτησή του στο Facebook για τους βανδαλισμούς το βράδυ της Τρίτης (εδώ) στον Μεγάλο Περίπατο.

Οι «μπαχαλάκηδες» δεν έμειναν στις ζαρντινιέρες, αλλά βεβήλωσαν και το μνημείο για τους νεκρούς της Μarfin

Από το ίδιο το βράδυ της πορείας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, συνεργεία καθαρισμού του δήμου της Αθήνας έπιασαν δουλειά και μέσα σε λίγες ώρες οι ζαρντινιέρες και παγκάκια ήταν και πάλι πεντακάθαρα.

Κάνοντας ειρωνικά λόγο για «επαναστατική- πράξη» που ακολούθησε εκείνη της βεβήλωσης του μνημείου των θυμάτων της Μarfin (φωτογραφία κάτω), ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε σαφές μήνυμα στους πάσης φύσεως «μπαχαλάκηδες» ότι δεν τον πτοούν τέτοιες ενέργειες.

«Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου.

» Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα»,  γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του και παραθέτει το σχετικό βίντεο από τον καθαρισμό των ζαρντινιέρων που τελικά ήταν -όπως αποδείχθηκε- αντιγκράφιτι…

Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού…

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op Dinsdag 7 juli 2020

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...