246
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη | ΝΔ/Δελτίο Τύπου

Από το Ποτάμι υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθηνών ο Δημήτρης Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2019, 12:09
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
|ΝΔ/Δελτίο Τύπου

Από το Ποτάμι υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθηνών ο Δημήτρης Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2019, 12:09

Με μια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πειραιώς το πρωί της Τετάρτης επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Δημήτρη Τσιόδρα, πρώην εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Τσιόδρας, δημοσιογράφος, είχε διατελέσει  διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου και εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις αρχές του Φεβρουαρίου.

«Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σύντομα να αποτελέσει παρελθόν», δήλωσε ο κ. Τσιόδρας μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη, για να συμπληρώσει: «Στις εκλογές που έρχονται πράγματι υπάρχουν διλήμματα, αλλά δεν είναι αυτά που θέτει ο κ. Τσίπρας. Τα διλήμματα είναι καθήλωση στη μιζέρια ή ανάπτυξη, ευρωπαϊκός δρόμος ή τριτοκοσμικές ιδεοληψίες, ευτελισμός των θεσμών ή ενίσχυση της δημοκρατίας. Υποστηρίζω εδώ και καιρό την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου των φιλοευρωπαϊκών, φιλελεύθερων, πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων που με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή. H προοπτική αυτή χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική στήριξη από δυνάμεις και ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών. Αυτό που ζούμε δεν μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να κάνουμε σημαία τα μεγάλα που μας ενώνουν».

Η μεταπήδηση του κ. Τσιόδρα από το Ποτάμι στη ΝΔ είχε κατ’ ουσίαν προαναγγελθεί και άλλωστε εδώ και ημέρες είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, προεκλογική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...