• H Ελενα Ακρίτα απέρριψε πρόταση να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

    Με μια ανάρτηση στο Facebook η δημοσιογράφος, συγγραφέας, σεναριογράφος και υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και στις εποχές του «γουάου» Βαρουφάκη), Ελενα Ακρίτα, γνωστοποίησε ότι απέρριψε πρόταση να είναι υποψήφια στην Ευρωβουλή με το κυβερνών κόμμα.

     

    Συγκεκριμένα η κυρία Ακρίτα αναπαρήγαγε μια μικροπολιτική είδηση που αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από το protothema.gr, σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να διαψεύσω μια είδηση που είναι αληθινή. Όντως μου προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο και όντως αρνήθηκα».

     

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την πρόταση στη δημοσιογράφο έκανε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης –αυτός άκουσε και το «όχι» της.

     

    Η κυρία Ακρίτα ευχαρίστησε πάντως τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση.

  • Ποιοι (δεν) ήθελαν τον Σάκη Ρουβά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

    Το έγραψε η «Δημοκρατία» την Τρίτη αλλά διαψεύστηκε από την Πειραιώς. Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, ούτε και στις εθνικές εκλογές.

     

    Τότε πώς προέκυψε το θέμα; Ο «Βηματοδότης» επικαλείται επεξηγηματική δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη: «Ηταν σε μερικούς στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά δεν έχει σημασία», είπε η κυρία Σπυράκη.

     

    Ωστόσο, πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε την εξής απάντηση: «Ουδείς το ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ούτε ο ίδιος. Αντιθέτως, υπήρξαν πολλά στελέχη της ΝΔ που ζήτησαν να μην είναι».

     

    Υπό αυτό το πρίσμα, κάποιοι (στη ΝΔ) το είχαν σκεφτεί, άλλωστε ο κ. Ρουβάς είναι και εξαιρετικά δημοφιλής και προβάλλει ένα προφίλ πέρα από αυτό του τραγουδιστή-ηθοποιού, ασχολούμενος με τη λεγόμενη «πράσινη» ανάπτυξη και με φιλανθρωπικές δράσεις. Ωστόσο το project «Ρουβάς» δεν προχώρησε.

     

  • Κάποιες αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου δημιουργούν πρόβλημα

    Ατιμο πράγμα τα social media. Γράφεις κάτι πάνω στον οίστρο ή στο κέφι και αυτό μένει, σαν αποτύπωμα σε ένα ποτήρι καφέ που το έχεις ξεχάσει σε ένα ντουλάπι. Και μετά κάποιοι το ψάχνουν και το βρίσκουν. Και όταν εσύ έχεις γίνεις σύμβολο κάτι άλλου, της «διεύρυνσης» του ΣΥΡΙΖΑ σε «προοδευτική συμμαχία» π.χ., σού θυμίζουν κάτι αναρτήσεις για τον Ξηρό κλπ.

     

    Ετσι συνέβη και με τη Μυρσίνη Λοΐζου, θυγατέρα του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς ευρωεκλογές.

     

    Κάποιοι βρήκαν μια ανάρτησή της στην οποία γράφει για τον Ξηρό της 17Ν, βρίζοντας παράλληλα τον Γιάννη Πανούση, πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και πρώην αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

    Κάποιοι άλλοι έψαξαν το Instagram της και βρήκαν μια ανάρτηση από το «αντιμνημονιακό» 2014 υπέρ του κινήματος να μην πληρώνεις εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλώντας μας δε να «ακυρώσουμε» τους ελεγκτές.

    Ακολούθησε μια τρίτη ανακάλυψη, με ένα tweet τής υποψήφιας ευρωβουλευτού που εμφανιζόταν να ειρωνεύεται τον Λουκά Παπαδήμο μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε τον Μάιο του 2017.

    Από τη ΝΔ έσπευσαν –αρχικά όχι επισήμως, αλλά μέσω διαρροών, έπειτα όμως έκανε και δηλώσεις ο Νεκτάριος Λαζαρίδης στον Alpha– να ψηλώσουν το θέμα, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις.

     

    «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές» ανέφεραν από την Πειραιώς.

     

    Ακολούθησε και επίσημη τοποθέτηση της ΝΔ, με ένα μήνυμα στα social media.

     

    Κατά τα άλλα, «για της Μυρσίνης την ποδιά μια Παναγιά» και «Καλημέρα ήλιε, καλημέρα».

  • Η Αννα Παναγιωτοπούλου μιλάει για τον γιο της που τη μούντζωσε επειδή ψήφισε Τσίπρα

    H Αννα Παναγιωτοπούλου, ηθοποιός, είναι η τελευταία εκπρόσωπος του καλλιτεχνικού κόσμου που βγήκε στο ξέφωτο της αλήθειας και συνειδητοποίησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μια πολιτική απάτη και την απογοήτευσε.

     

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, η κυρία Παναγιωτοπούλου αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση και αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της, ο οποίος θυμόταν τον νεαρό κ. Τσίπρα να μην παρακολουθεί τα μαθήματα, αλλά απλά να περνάει τις τάξεις…

     

    «Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

     

    Σχετικά με τον κ. Τσίπρα και πώς τον κρίνει ως Πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο, εδώ, στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει, αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

     

  • O Ψωμιάδης είπε ότι εφέτος δεν θα ντυθεί αλλά τελικά ντύθηκε... Φόρεστ Γκαμπ

    Η αλήθεια είναι ότι για τους φαν του είδους ήταν ένα σοκ. Ο Παναγιώτης —aka Πανίκας— Ψωμιάδης ανακοίνωσε ότι εφέτος δεν θα ντυθεί κάτι για τις Απόκριες.

     

    Ο άνθρωπος που όρισε το (πολιτικό) καρναβάλι ως έφιππος Ζορό και έγινε ως και αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo (εδώ), ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι εφέτος δεν έχει τέτοια:

     

    «Μέρες περισυλλογής και προβληματισμού για τη Μακεδονία μας μετά την προδοσία των Πρεσπών, θεωρώ πως δεν είναι πρέπον να φορέσω φέτος αποκριάτικη στολή», μας πληροφόρησε με ανάρτησή του στο Facebook.

     

    Ομως, δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες. Και για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του, καθώς διεκδικεί τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης και πιστεύει πως μπορεί και αυτός να είναι στη β’ Κυριακή —άλλωστε οι κατά τα άλλα σοφοί και νοικοκυραίοι Θεσσαλονικείς τον εξέλεγαν πανηγυρικά νομάρχη τους—, ντύθηκε παίκτης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, δηλαδή του πινγκ πονγκ.

     

    Ο 71χρονος κ. Ψωμιάδης επέδειξε κάποιες δεξιότητες, πχ. ήξερε να κρατάει σωστά τη ρακέτα πιάνοντάς την από τη λαβή, και τίμησε με την παρουσία του τον ΑΣ Μακεδονικό στην Τριανδρία.

     

    Ολο αυτό βέβαια, μας θύμισε τον Φόρεστ Γκαμπ στην ομώνυμη ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις. Οπου ο μειωμένης αντίληψης ήρωας που ενσαρκώνει ο οσκαρικός Τομ Χανκς λαμβάνει μια απλή εντολή για το άθλημα —«μην χάσεις την μπάλα από τα μάτια σου»— και διαπρέπει διεθνώς.

     

  • H Μπαζιάνα, οι... άγγελοι του Αλέξη και μια σέλφι

    Το δημοσιογραφικό κλισέ θέλει τη μάζωξη στο Μαξίμου το μεσημέρι της Παρασκευής να έχει «άρωμα γυναίκας». Οντως για να τιμηθεί η Ημέρα της Γυναίκας ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στην πρωθυπουργική βίλα της Ηρώδου Αττικού γυναίκες από τα Σώματα Ασφαλείας, από επαγγελματικά σωματεία, υπουργίνες – και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

     

    Εκτός από τις πόζες με τις ένστολες αστυνομικίνες, την παράσταση, λένε, έκλεψε η σύντροφος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκό, ανοιξιάτικο πουκάμισο και συνομίλησε με τις άλλες κυρίες που παραβρέθηκαν στη δεξίωση.

  • Οταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Αλογοσκούφη

    Μια ημέρα με έντονο «καραμανλισμό» έζησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο αρχηγός της ΝΔ συναντήθηκε στην Πειραιώς (εδώ) με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, éminence grise της περιόδου Κώστα Καραμανλή, για να οριστικοποιήσει την επιστροφή του στην πολιτική ως υποψηφίου της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνων

     

    Η συνάντηση έτυχε να γίνει 7 Μαρτίου, ανήμερα της 15ης επετείου της πρώτης νίκης του κ. Καραμανλή.

     

    Επειτα, ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων έδωσε μια ομιλία στο φημισμένο πανεπιστήμιο Ταφτς (εδώ). Και δίπλα του ήταν ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο αξέχαστος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή, ο υπουργός της «απογραφής», της «θωρακισμένης οικονομίας» και των ελλειμμάτων ρεκόρ.

    Βέβαια η 7η Μαρτίου 2004 και η νίκη του κ. Καραμανλή είναι σημαντική και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη καθώς τότε, όπως υπενθύμισε στο ακροατήριό του στο Ταφτς, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής.

  • O χορός του Γιάννη Μπουτάρη για την Ημέρα της Γυναίκας

    Με έναν χορό με τη σύντροφό του, Μαρία Ιωαννίδου, τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας αργά μετά τα μεσάνυχτα, ημερολογιακά δηλαδή 8 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

     

    Φρόντισε ο ίδιος να μας το πει με μια ανάρτησή του στο Twitter. Οχι βέβαια και η πιο αυθόρμητη στιγμή του δημάρχου, καθώς είχε φροντίσει κάποιος να καταγράφει σε video την όλη -κατά τα άλλα ρομαντική- σκηνή.

  • Ο Χρηστίδης προβλέπει ότι θα ξεχάσουν τον Βερναρδάκη κλειδωμένο στα υπόγεια του Μαξίμου

    Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης είναι άνθρωπος των προβλέψεων. Θεωρείται εξάλλου ο «δημοσκόπος» του Αλέξη Τσίπρα (λόγω παρελθόντος, καθώς ήταν ο ιδρυτής της VPRC).

     

    Ως τέτοιος λοιπόν, δήλωσε στον ραδιοσταθμό «news 24/7» το εξής: «Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Όταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα». Και όλα προβλέπει αυτά τα άσχημα για το ΚΙΝΑΛ δηλώνει επίσης ότι το κόμμα του Βελόπουλου θα μπει στη Βουλή.

     

    Το κακό είναι ότι αυτές οι δηλώσεις του κ. Βερναρδάκη έχουν εκπυρσοκροτήσει. Αντί να δημιουργήσουν κύμα κεντροαριστερών ψηφοφόρων προς τον ΣΥΡΙΖΑ του Δανέλλη, του Ραγκούση, του Μπίστη και της Μεγαλοοικονόμου, προκάλεσαν κεντροαριστερά αντανακλαστικά και περιχαράκωσαν τους οπαδούς του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ – με λίγα λόγια ο κ. Βερναρδάκης προσέφερε στη Φώφη Γεννηματά και στο κόμμα της έναν χρήσιμο εχθρό.

     

    Αποδείχτηκε, λένε, τόσο λάθος η τακτική του κ. Βερναρδάκη, που τον έχουν θέσει εκτός «πρωινού καφέ» στο Μαξίμου –αυτό μάλλον δεν το είχε προβλέψει σωστά.

     

    Και έτσι ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, είχε την ευκαιρία να κάνει τη δική του πρόβλεψη:

     

    «Κανείς εδώ και χρόνια δεν ασχολείται σοβαρά με τις φαιδρότητες του κ. Βερναδάκη. Τις τελευταίες μέρες ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Για αυτό έχει μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έχει ξεφύγει. Το βράδυ των εκλογών προβλέπω ότι φεύγοντας θα τον ξεχάσουν κλειδωμένο εκεί στο υπόγειο του Μαξίμου!»

  • Οταν η ΕΡΤ έβγαλε σε «μονόλογο» 28 λεπτών τον Τζουμάκα για να βρίζει τον Σημίτη και το ΚΙΝΑΛ

    Ο Κώστας Αρβανίτης, παρουσιαστής της καλής εκπομπής της ΕΡΤ «Αλλη Διάσταση», το είπε σχεδόν από την αρχή: «Δεν θέλω να κάνω συνέντευξη, να μάθω θέλω». Και κατ’ ουσίαν παρέδωσε το μικρόφωνο της δημόσιας τηλεοπτικής συχνότητας στον Στέφανο τον Τζουμάκα.

     

    Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παπανδρεϊκός ράτσας, υφυπουργός στα 80s, υπουργός επί Σημίτη στα 90s, διεκδίκησε την αρχηγία (!) του κόμματος το 2011 και τελικά ίδρυσε δικό του, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, που στις ευρωεκλογές του 2014 πήρε 11.062 ψήφους, πάνω δηλαδή από το ΜΛ ΚΚΕ και τον Κολλάτο, ο κ. Τζουμάκας φαίνεται ότι ναι, είχε πολλά να μας «μάθει».

     

    Μάλιστα ο κ. Αρβανίτης για να τον συστήσει στους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης αναρωτήθηκε πού είχε χαθεί τόσο καιρό ο κ. Τζουμάκας, λες και έπρεπε να μην έχει χαθεί. Του έδωσε έτσι μια καλή πάσα του κ. Τζουμάκα να πει ότι δεν τον ήθελαν τα κανάλια επειδή δεν τους αρέσει ο εναλλακτικός πολιτικός λόγος.

     

    Το τι συνιστά «εναλλακτικός πολιτικός λόγος» το ξεδίπλωσε επί 28 λεπτά –τόσα του έδωσε η κρατική ΕΡΤ1 το απόγευμα της Τετάρτης– ο ίδιος.

     

    Ο κ. Τζουμάκας χρησιμοποίησε την κρατική συχνότητα για να αποκαλέσει τον Κώστα Σημίτη «πρώτο Σόιμπλε», να πει ότι «το ΚΙΝΑΛ είναι ένα δεξιό κόμμα» και ότι είναι «ξεπουλημένοι» και «προσκυνημένοι», να τονίσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ» και να εξυμνήσει τον Αλέξη Τσίπρα «που μας έβγαλε από τα μνημόνια».

    Το πολιτικό τοκ σόου του κ. Τζουμάκα ξεκίνησε από τις 17:05 και τελείωσε στις 17:33. Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, ο αμέσως προηγούμενος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης στον οποίο αφιερώθηκαν επίσης 28 λεπτά, από τις 16:28 έως τις 16:56.

  • Ο Πατούλης παρουσιάζει την «πόζα Πατούλη»

    Το ξέραμε ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ Γιώργος Πατούλης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την εικόνα του σχεδόν εμμονικά – αρκεί να θυμηθεί κανείς τις φιέστες στο ΟΑΚΑ ή τα σκηνοθετημένα ζεϊμπέκικά του στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Παπαδόπουλου.

     

    Τώρα παρουσίασε υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Εισάγοντας στο πανελλήνιο την «πόζα Πατούλη»: όλες οι φωτογραφίες του είναι –φυσικά με σκούρο blue-black κοστούμι αλλά ενίοτε με διαφορετική γραβάτα– πάντα με το αριστερό χέρι στο κάτω κουμπί.

     

    Μάρτυρας οι σχετικές φωτογραφίες από το IntimeNews που κατέγραψε για τον ιστορικό του μέλλοντος τον κ. Πατούλη να ποζάρει σαν κούκλα δίπλα στους υποψηφίους.

     

  • Κάποιος να σταματήσει την «ποιήτρια» Μεγαλοοικονόμου

    Εχει καταντήσει γελοίο. Και δεν θα το αναφέραμε αν δεν επρόκειτο για την υπ. αρ. 151 βουλευτή που παρέχει στην κυβέρνηση της χώρας την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

     

    Εμφανίστηκε λοιπόν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου –μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πραγμάτων κομμάτι από αυτό στο οποίο οι πρόθυμοι τύπου Μπίστη, Ραγκούση, Χατζησωκράτη κλπ βλέπουν κάτι το προοδευτικό– στο περιστύλιο της Βουλής και απήγγειλε ξανά το ποίημα που έγραψε για τον Αλέξη Τσίπρα.

     

    «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη, ομόνοια καταπέλτης» είπε χαρούμενη στον Alpha και μάλιστα έσπευσαν και άλλα μικρόφωνα άλλων πρόθυμων καναλιών.

     

    Και εξήγησε μετά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έπρεπε να βρω τι ομοιοκαταληξία να κάνω, “πλεκτή” ή “ζευγαρωτή”; Τελικά μου βγήκε πλεκτή. Και μου άρεσε, το είπα: “Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη, ομόνοια καταπέλτης”. Μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει».

     

    Από τη στιγμή πάντως που η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει, όχι τον εαυτό της αυτόν ας τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά την ιδιότητα του μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας, ας το κάνουν τουλάχιστον τα ΜΜΕ και ας σταματήσουν να της χώνουν ένα μικρόφωνο στο στόμα. Δεν ξέρεις κανείς τι θα βγει από εκεί μέσα…

  • O Θέμης Αδαμαντίδης είναι με την «απεύθυνση» Τσίπρα

    Από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να περιγράφουν ως σπουδαίες προσωπικότητες της Κεντροαριστεράς όσους πήγαν στην εκδήλωση στο «Κάραβελ» που διοργάνωσε το ινστιτούτο της Λούκας Κατσέλη για να παρουσιαστεί μια έκθεση της Λούκας Κατσέλη.

     

    Ηταν λένε, ο Θανάσης ο Θεοχαρόπουλος και ο Δημήτρης ο Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ, ήταν και ο Νίκος ο Μπίστης και βεβαίως ο Γιάννης ο Ραγκούσης, ήταν και η Μαριλένα η Κοππά. Ηταν βέβαια και ο πρώην νεοδημοκράτης Βαγγέλης Αντώναρος, αλλά αυτός πάει οπουδήποτε του υποσχεθούν ότι θα ακούσει κάτι κακό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

     

    Τελικά, η πιο αξιοπρόσεκτη παρουσία ήταν αυτή του Θέμη Αδαμαντίδη, του λαϊκού τραγουδιστή που έδωσε το παρών στο «Κάραβελ» για να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ούντο Μπούλμαν.

     

    Ο 61χρονος τροβαδούρος, του οποίου το απόλυτο hit είναι το «Μα πού να πάω», δεν ήταν ο μόνος από το Πεντάγραμμο που ανταποκρίθηκε στην «απεύθυνση πλατιού καλέσματος» που έκανε ο Πρωθυπουργός. Στο ακροατήριο ήταν και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία είχε βάλει και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα επιμένει ότι το κόμμα της δεν μας είπε ποτέ ψέματα…

  • O Κουρουμπλής αναρωτιέται τι ξέρει ο Μπαρόζο -της Goldman Sachs- από αγορές

    Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα του μεξικανικού στρατού που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να καταλάβει την εξουσία. Πασόκος ράτσας, λαϊκός, έτοιμος για όλα: να ψηφίσει δύο μνημόνια (το 1ο και το 3ο) αλλά να λέει ότι το κάνει για τον λαό κλπ.

     

    Αφού πέρασε από δύο υπουργεία που του ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας με θαυμαστά αποτελέσματα (βλέπε ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ και ρύπανση), ο κ. Κουρουμπλής έφυγε βελούδινα από την κυβέρνηση και τώρα ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

     

    Με γεια του και χαρά του, έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την ψήφο μας. Αλλά για να ξέρουμε τι άτομο και με τι γνώσεις για το διεθνές και ευρωπαϊκό γίγνεσθαι είναι ο κ. Κουρουμπλής αξίζει να σταθούμε σε κάτι που είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open το πρωί της Δευτέρας.

     

    Ο κ. Κουρουμπλής βγήκε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» με την Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή και κάποια στιγμή του ζήτησαν να σχολιάσει τα όσα είπε στο Φόρουμ των Δελφών ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (εδώ), ο οποίος μεταξύ άλλων εκτίμησε ότι οι αγορές προεξοφλούν νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και αντιδρούν θετικά.

     

    «Εντάξει τώρα και ο Μανουέλ Μπαρόζο τι… εκφράζει δηλαδή τις αγορές; Τι είναι δηλαδή, είναι θεσμικός;» αναρωτήθηκε απαξιωτικά ο κ. Κουρουμπλής. Ο οποίος είναι πρόεδρος της Goldman Sachs…

     

    Τα γράφω αυτά για να ξέρετε ποιος στέλνετε στην Ευρωβουλή.

     

  • Η Μαρέβα ευχήθηκε στον Κυριάκο για τα γενέθλιά του αλλά αυτός είχε πάει για μπάλα

    O πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γενέθλια –στις 4 Μαρτίου έκλεισε τα 51 του. Και η σύζυγός του Μάρεβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη του ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

    Η πλάκα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε να περάσει τα 51α γενέθλιά του, παίζοντας… μπάλα με φίλους του!




text
  • Ερχεται ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που σίγουρα δεν έχετε δει. Καθίστε στον καναπέ να το απολαύσετε και μην κάνετε spoilers


    1 Μαΐου 2024, 22:32