274
O Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στα Ιωάννινα | Facebook/Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Απέναντι στην «κυβέρνηση της γραβάτας» και στην «κυβέρνηση χωρίς γραβάτα»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2021, 21:33
O Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στα Ιωάννινα
|Facebook/Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Απέναντι στην «κυβέρνηση της γραβάτας» και στην «κυβέρνηση χωρίς γραβάτα»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2021, 21:33

Σκληρή επίθεση, τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, για τους χειρισμούς στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα, εξαπέλυσε την Κυριακή ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ομιλία του στα Ιωάννινα.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι υπάρχει αγωνία για το μέλλον και πρόσθεσε: «Νιώθουμε την ανάγκη να υπάρξει ξανά μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη, απάντηση σε όλα αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός: το πελατειακό κράτος, την ατολμία, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τον διχασμό που είναι πληγή για τον ελληνικό λαό. Είτε αυτά προέρχονται από την κυβέρνηση της γραβάτας είτε από κυβέρνηση χωρίς γραβάτα. Διότι είναι ίδιες οι πρακτικές, με το ίδιο αποτέλεσμα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ακόμα και στην πανδημία έβαλαν το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή». Στον αντίποδα της κριτικής του, υπογράμμισε ότι η σοσιαλδημοκρατία, με τη σημερινή μικρή επιρροή της, όπως εκφράζεται από το ΚΙΝΑΛ, «βάζει πάνω το δημόσιο συμφέρον και όχι τα ψηφαλάκια».

Ο κ. Ανδρουλάκης, αφού τόνισε ότι η αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΚΙΝΑΛ είναι «να σπάσουμε έναν δικομματισμό άγονο, που το μόνο που κάνει, είναι να διασπείρει τοξικότητα στον δημόσιο λόγο», επισήμανε:

«Θα συνεχίσω την παρακαταθήκη της Φώφης και για την ενότητα και για την πολιτική αυτονομία».

«Στόχος μου δεν είναι να γίνω αρχηγός ενός μικρού κόμματος. Θέλω το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Δώστε μου τη δύναμη, αυτή είναι η προσπάθειά μου. Να είστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν το μήνυμά του.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ηπειρο από την Ηγουμενίτσα, όπου το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε με οπαδούς και φίλους του Κινήματος. Μετά τα Γιάννενα, πήγε στην Αρτα και στην Πρέβεζα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...