216
|

Αυτή είναι η «λίστα Πέτσα» με τα ΜΜΕ και τα ποσά της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2020, 13:12

Αυτή είναι η «λίστα Πέτσα» με τα ΜΜΕ και τα ποσά της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2020, 13:12

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τα μέσα ενημέρωσης και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του κορονοϊού «Μένουμε Σπίτι»

Η λίστα δημοσιεύθηκε κατόπιν σχετικής δέσμευσης που είχε αναλάβει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Απαντώντας εκ νέου στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης (αναφορικά τόσο με τα μέσα που πήραν χρήματα, όσο και με το ύψος των ποσών που δόθηκαν), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε σε δηλώσεις στου ΣΚΑΪ (εδώ), ότι «η καμπάνια προχώρησε μέσα από έναν ανάδοχο ο οποίος είχε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να το κάνει αυτό, έχοντας στο μυαλό του και στη σύμβαση ανάθεσης, συγκεκριμένα κριτήρια».

«Ηταν 1.232 μέσα που συμμετείχαν στην καμπάνια αυτή σε όλη την Ελλάδα από όλες τις κατηγορίες των Μέσων, επομένως ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα.

Οταν θα βγουν τα στοιχεία, θα κρίνετε εσείς και όπως με ρωτάτε αν υπήρχαν αστοχίες να ρωτήσετε εκείνους που δημοσιοποιούσαν αυθαίρετα στοιχεία και ποσά τι θα έχουν να πουν», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Πέτσας.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και μεταξύ του δημοσιογραφικού κόσμου, ο κ. Πέτσας μίλησε για κατάντημα: «Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό είναι ένα κατάντημα μεταξύ δημοσιογράφων, να θεωρούν τη διαφήμιση χρηματισμό. Η διαφήμιση είναι άλλο πράγμα».

Δείτε τη λίστα εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...