447
Η εντυπωσιακή Ρούμπι Ρόουζ θα ενσαρκώσει την αντισυμβατική Μπατγούμαν | Instagram

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη λεσβία Μπατγούμαν

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 14:53
Η εντυπωσιακή Ρούμπι Ρόουζ θα ενσαρκώσει την αντισυμβατική Μπατγούμαν
|Instagram

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη λεσβία Μπατγούμαν

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 14:53

Η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη ηρωίδα στην ιστορία των κόμικς, η Μπατγούμαν, αποκτά αισίως την ολοδική της τηλεοπτική σειρά για τη σεζόν 2019-2020, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η ηθοποιός που πρόκειται να την υποδυθεί, είναι η «ρευστού φύλου»-όπως την χαρακτηρίζει- Αυστραλή Ρούμπι Ρόουζ.

Το πραγματικό όνομα της Μπατγούμαν είναι Κέιτ Κέιν και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πίσω στα 50s, οι δημιουργοί της την είχαν επιστρατεύσει για να κλείσουν τα στόματα όσων πίστευαν ότι ο Μπάτμαν τα είχε με τον στενό συνεργάτη του Ρόμπιν-με την κοινωνία να είναι άκρως σεμνότυφη εκείνη την εποχή, ένα σεξουαλικό σκάνδαλο ακόμη κι αν ήταν φτιαγμένο από χαρτί και μελάνι, θα ήταν ανεπίτρεπτο.

Η Κέιτ Κέιν-μαχητική Μπατγούμαν πάντως, δεν αγαπά τις συμβάσεις και γρήγορα έκανε την αποκάλυψη των πραγματικών της προτιμήσεων. Τώρα πια, το έδαφος τόσο της κοινωνίας όσο και της τηλεοπτικής βιομηχανίας είναι πόλύ πιο πρόσφορο, ώστε να αποκτήσει και το ολοδικό της σίριαλ.

Η 32χρονη Ρούμπι Ρόουζ σχολίασε στο Instagram ότι είναι «ενθουσιασμένη» και νιώθει μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και «συναισθηματικό κουρέλι»-προσφανώς αυτοσαρκαζόμενη- με το που έμαθε τα νέα.

The Bat is out of the bag and I am beyond thrilled and honored. I’m also an emotional wreck.. because this is a childhood dream. This is something I would have died to have seen on TV when I was a young member of the LGBT community who never felt represented on tv and felt alone and different. Thank you everyone. Thank you god.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Και συνεχίζοντας: «Ηταν παιδικό μου όνειρο. Και είναι κάτι που θα τρελαινόμουν να δω στην τηλεόραση καθώς μεγάλωνα ως νεαρό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ταυτιστώ με τίποτα από όσα έβλεπα στην τηλεόραση και αυτό με έκανε να αισθάνομαι μόνη και παράταιρη. Σας ευχαριστώ όλους. Σε ευχαριστώ θεέ μου».

Και όπως περιγράφουν τη Μπάτγουμαν: «Οσο σκληρή είναι όταν πολεμά το έγκλημα, τόσο ευάλωτη είναι όταν φλερτάρει με γυναίκες».

Η πολυσχιδής Ρούμπι Ρόουζ είναι ηθοποιός, DJ, μοντέλο και τηλεπερσόνα, που έκανε αίσθηση για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια στο MTV της Αυστραλίας. Και έκανε παγκόσμια αίσθηση και τράβηξε τα βλέμματα, όταν υποδύθηκε μία χειριστική λεσβία κρατούμενη στην καταπληκτική σειρά του Netflix «Orange is the new black».

Εχει πάρει μέρος σε μερικές ταινίες, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε μία ταινία μικρού μήκους που φέρει την υπογραφή της, λέγεται «Break Free» (Σπάσε τα Δεσμά) και μιλά ανοιχτά για το πώς απολαμβάνει τη «ρευστότητα» του φύλου της.

Οπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στον Guardian: «Οταν ήμουν μικρή, ήμουν σίγουρη ότι είμαι αγόρι. Τύλιγα με επιδέσμους το στήθος μου, που κάνει πολύ κακό στην υγεία. Ημουν πέντε, έξι ετών, στην πραγματικότητα δεν είχα κάτι να καλύψω. Και κοιμόμουν συνέχεια μπρούμυτα γιατί πίστευα ότι με αυτόν τον τρόπο το στήθος μου δεν θα μεγαλώσει. Προσευχόμουν στον Θεό να μην αποκτήσω στήθος».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει ακόμη, πως ως έφηβη προσπάθησε να είναι πιο θηλυκή, «αλλά μια μέρα απλά ένιωσα ότι δεν άντεχα άλλο. Ξύρισα το κεφάλι μου και είπα ένα μεγάλο “άντε γ@μ@σ@@” σε όποιον πίστευε ότι πρέπει να δείχνω και να φέρομαι με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...