159
Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνος Ουζουνίδης από τον αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | IntimeSports

Εποχή Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 12:05
Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνος Ουζουνίδης από τον αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
|IntimeSports

Εποχή Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 12:05

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκε η ΑΕΚ για να συμφωνήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αθηναϊκής ομάδας.

Οπως έγινε γνωστό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησε με τους διοικούντες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Μαζί με τον Ουζουνίδη θα μετακομίσουν στα Σπάτα ο επί σειρά ετών βοηθός του Μπλένταρ Κόλα, ένας γυμναστής και ένας αναλυτής. Παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Το πρωί της Παρασκευής είχε δημοσιευθεί η είδηση που ήθελε τον Μανόλο Χιμένεθ να αποχωρεί από την αθηναϊκή ομάδα και να ταξιδεύει στα Κανάρια Νησιά για λογαριασμό της Λας Πάλμας O Xιμένεθ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ισπανική νησιώτικη ομάδα και θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της την προσεχή Δευτέρα (28/5).

Στον Χιμένεθ ανατέθηκε διετές πρότζεκτ με στόχο την άμεση επιστροφή από τη Segunda στην Primera. Μάλιστα, φέρεται να απέρριψε προτάσεις από την Αραβία (στην οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν) γιατί ήθελε να είναι κοντά στη Σεβίλλη (σε απόσταση δύο ωρών με πτήση).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...