256
Πολλοί προσπάθησαν να διασωθούν αλλά παγιδεύτηκαν ή έπεσαν στον γκρεμό | Nikos Libertas / SOOC

Νεκροί ο πατέρας και ο αδελφός της 13χρονης που έπεσε από τον γκρεμό για να σωθεί

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 18:00
Πολλοί προσπάθησαν να διασωθούν αλλά παγιδεύτηκαν ή έπεσαν στον γκρεμό
|Nikos Libertas / SOOC

Νεκροί ο πατέρας και ο αδελφός της 13χρονης που έπεσε από τον γκρεμό για να σωθεί

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 18:00

Η ιστορία μιας οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει από τις φονικές φλόγες στο Μάτι κρύβεται πίσω από την περίπτωση της 13χρονης που έχασε τη ζωή της όταν πήδηξε σε γκρεμό και σκοτώθηκε ακαριαία.

Νεκροί βρέθηκαν ακόμη ο πατέρας και ο αδερφός της.

Πρόκειται για τον 54χρονο Γρηγόρη Φύτρο και τον γιο του, τον 11χρονο Ανδρέα. Τη Δευτέρα είχε βρεθεί νεκρή η 13χρονη Εβίτα, που ήταν αθλήτρια της ποδηλασίας στην ΑΕΚ.

kl1

Τις στιγμές περιέγραψε μια γυναίκα που είδε από κοντά τα τραγικά περιστατικά στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Οπως είχε πει, είδε ένα κορίτσι 13 ετών που καιγόταν να πηδά στον γκρεμό πάνω στην απελπισία της για να σωθεί, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του: «Μπροστά μου έπεσε το κοριτσάκι 13 ετών πήδηξε να σωθεί από τη φωτιά από ύψος 10 μέτρων.

»Στην οδό Δημοκρατίας 162 έχει ένα στενό δρομάκι το οποίο βγάζει στη θάλασσα. Οταν καταφέραμε και περάσαμε στην παραλία, ακούσαμε την κραυγή του παιδιού που καιγόταν και πήδηξε από τα 15 μέτρα. Και έσκασε κάτω και σκοτώθηκε ακαριαία. Με τόσο πούσι και καπνό που είχε, το παιδί δεν έβλεπε, προφανώς δεν  μπορούσε να δει. Δεν ξέρω ποια ήταν, το καημένο το παιδί και την έρημη την μητέρα της… Στις 2 το βράδυ μας φώναζε το Λιμενικό αν χρειαζόμαστε βοήθεια. Τότε δεν χρειαζόμασταν βοήθεια. Βοηθηθήκαμε από τον έναν και τον άλλο».

Ο πατέρας και ο αδελφός του κοριτσιού βρέθηκαν απανθρακωμένοι δίπλα στο αυτοκίνητο της οικογένειας καθώς δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από τις φλόγες. Τραγική φιγούρα η μητέρα της οικογένειας που έλειπε καθώς εργαζόταν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...