201
Με σήμα κατατεθέν ένα χέρι μαύρο από τις στάχτες, το hashtag #PrayForGreece ταξιδεύει παντού προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει | Twitter

Το Διαδίκτυο προσεύχεται με hashtag #PrayForGreece

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 13:17
Με σήμα κατατεθέν ένα χέρι μαύρο από τις στάχτες, το hashtag #PrayForGreece ταξιδεύει παντού προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει
|Twitter

Το Διαδίκτυο προσεύχεται με hashtag #PrayForGreece

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2018, 13:17

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ υπό κανονικές συνθήκες τα social media θα έπρεπε να πλημμυρίζουν με εικόνες από ελληνικές παραλίες και καταγάλανα νερά, αυτές τις δραματικές ημέρες, τη θέση του γαλάζιου έχει πάρει το μαύρο. Με βασικό σήμα ένα μαύρο χέρι από τις στάχτες που μοιάζει να ζητά βοήθεια, το hashtag #PrayForGreece κάνει τον γύρο του κόσμου, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει για τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, τώρα που ξαφνικά δεν φορά τα καλοκαιρινά της.

Εκτός από ξένους ηγέτες και πρεσβείες και απλοί πολίτες έχουν εκφράσει τόσο εμπράκτως τη συμπαράστασή τους στη χώρα μας, όσο και μέσω των social media. Το Twitter λοιπόν, δεν σταματά να φιλοξενεί φωτογραφίες από την τραγωδία στην ανατολική Αττική.

pray

Ανάμεσα σε εκείνους που προσπαθούν να εμπνεύσουν για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια στις πληγείσες περιοχές και ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετονκούμπο που εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν μέσα από δύο μηνύματα.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας πριν από έναν μήνα διαφήμιζε τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από το νέο σποτ του ΕΟΤ και τώρα καλείται να μιλήσει για κάτι τόσο επώδυνο και σκοτεινό που συνέβη στη χώρα.

pray1

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...