396
O Δημήτρης Καμπόσος διεγράφη από τη ΝΔ | ΥοuTube

Επιτέλους, η ΝΔ διέγραψε τον δήμαρχο Καμπόσο

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2018, 16:33
O Δημήτρης Καμπόσος διεγράφη από τη ΝΔ
|ΥοuTube

Επιτέλους, η ΝΔ διέγραψε τον δήμαρχο Καμπόσο

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2018, 16:33

Ποτέ δεν είναι αργά, αν και η Νέα Δημοκρατία καθυστέρησε χαρακτηριστικά να αποπέμψει από τις τάξεις της τον δήμαρχο Αργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, μετά και τα όσα είχε πει για τη δολοφονική επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη πριν τρεις εβδομάδες. Τελικά ο «γαλάζιος» δήμαρχος διεγράφη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Παρασκευή και αφού πρώτα είχε προχωρήσει σε νέες ακραίες αλλά και αντισημιτικές ύβρεις κατά κ. Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Οταν είχαν επιτεθεί στον κ. Μπουτάρη, ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών είχε γράψει στο Facebook «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών». Τότε η Πειραιώς είχε αρκεστεί στη… δικαιολογία του κ. Καμπόσου ότι κάποιος «συνεργάτης» του είχε κάνει την επίμαχη ανάρτηση και δεν είχε διαγραφεί, μολονότι πολλοί στο κόμμα ζητούσαν την αποπομπή του.

Τώρα όμως ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών ξεπέρασε κάθε όριο. Σε… βίντεο-διάγγελμά του του την Παρασκευή, ανέφερε:

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Eλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά; Εχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Εστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...