169
Ο Κουφοντίνας κατά τη δεύτερη άδειά του από τον Κορυδαλλό στις 9 Φεβρουαρίου. Η τρίτη έξοδος ήταν για το νοσοκομείο στη Νίκαια... | Nikos Christofakis / SOOC

Στο Κρατικό Νίκαιας εκτάκτως ο Κουφοντίνας

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 14:02
Ο Κουφοντίνας κατά τη δεύτερη άδειά του από τον Κορυδαλλό στις 9 Φεβρουαρίου. Η τρίτη έξοδος ήταν για το νοσοκομείο στη Νίκαια...
|Nikos Christofakis / SOOC

Στο Κρατικό Νίκαιας εκτάκτως ο Κουφοντίνας

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2018, 14:02

Μια εβδομάδα απεργία πείνας οδήγησε τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο.

Οπως έγινε γνωστό, ο καταδικασθείς για τρομοκρατία αρχιεκτελεστής της 17Ν διεκομίσθη την Πέμπτη από τις Φυλακές Κορυδαλλού στο Κρατικό Νίκαιας για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κουφοντίνας πραγματοποιεί εδώ και μία εβδομάδα απεργία πείνας, με αποτέλεσμα να έχει απώλεια βάρους και προβλήματα αδυναμίας.

Η απεργία πείνας ήταν η απάντηση του «φαρμακοχέρη» της 17Ν στην άρνηση των δικαστικών Αρχών να κάνουν δεκτό το τρίτο αίτημά του για χορήγηση 48ωρης άδειας από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Κουφοντίνας πήρε την πρώτη του άδεια από τις Φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Νοέμβριο, για να ακολουθήσει μια δεύτερη τον Φεβρουάριο. Ωστόσο η τρίτη αίτηση αδείας δεν έγινε δεκτή.

Σε δήλωσή του την περασμένη Τρίτη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Κουφοντίνας εμφανίστηκε αμετανόητος για τις πράξεις του και τους φόνους που διέπραξε στο όνομα της δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ούτως ή άλλως, η χορήγηση άδειας δεν προϋποθέτει δήλωση μετάνοιας. Ακόμα όμως και αν προϋπέθετε, δεν θα την έκανα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...