268
Η έδρα της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στου Ψυρρή όπου έγινε η επίθεση | SOOC

Τα «γκαζάκια» στη Μαρέβα, τα «υπόγεια» του Μαξίμου και η καταδίκη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:10
Η έδρα της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στου Ψυρρή όπου έγινε η επίθεση
|SOOC

Τα «γκαζάκια» στη Μαρέβα, τα «υπόγεια» του Μαξίμου και η καταδίκη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:10

Διαστάσεις πολιτικές έλαβε γρήγορα η τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια στην έδρα της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, συζύγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περιοχή του Ψυρρή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

00_001__021220181518421017 (1)

Από τη Νέα Δημοκρατία έσπευσαν γρήγορα να υπενθυμίσουν ότι η κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είχε στοχοποιηθεί από κυβερνητικούς και μη κύκλους και χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του ίδιου του κ. Μητσοτάκη στο Twitter που συσχέτισε την επίθεση με τα «υπόγεια» του Μαξίμου.

Αμεση αν και λακωνική ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» ήταν η ανακοίνωση του γρ. Τύπου του Πρωθυπουργού.

Εχει ένα ενδιαφέρον αυτή η στάση του Μαξίμου, αν κρίνει κανείς ότι νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο σύμβουλος έκδοσης της κομματικής «Αυγής» Δημήτρης Χρήστου, είχε σπεύσει α) να υποβαθμίσει την επίθεση –«δυο γκαζάκια έβαλαν» είπε!– και β) να πει ότι «η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ». Ως γνωστόν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ έχει στοχοποιηθεί από τον συμπολιτευόμενο Τύπο για την παρουσία εταιρείας της στα Paradise Papers.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου δεν αρκέστηκαν στην καταδίκη, αλλά επιτέθηκαν στον κ. Μητσοτάκη.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, στο πνεύμα ανάλογης ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού, αλλά συμπλήρωσε: «Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...