223
Η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε με όλα τα ελληνικά εδέσματα | EPA/MICHAEL REYNOLDS

Γοητευμένη από το σουβλάκι (και) η Μισέλ Ομπάμα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 11:35
Η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε με όλα τα ελληνικά εδέσματα
|EPA/MICHAEL REYNOLDS

Γοητευμένη από το σουβλάκι (και) η Μισέλ Ομπάμα

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2017, 11:35

Αλλη μία διασημότητα υπέκυψε στον πειρασμό -και την ανωτερότητα- της ελληνικής κουζίνας. Δεν είναι άλλη από τη τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Η οποία Μισέλ Ομπάμα έγραψε ολόκληρη επιστολή στους ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου «Σούβλα» στο Σαν Φρανσίσκο για να τους εκφράσει την ευχαρίστησή τους για το φαγητό που δοκίμασε κατά την διάρκεια πτήσης.

Ssss

Αυτό αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου με ανάρτησή τους στο Instagram.

We have been so fortunate to have served so many incredible people over the years. To receive a call from @michelleobama’s team requesting Souvla for a recent trip back to DC was perhaps the ultimate honor for our team. We were so grateful for this opportunity, and humbled by her letter to us. From all of the 120+ men and women of all backgrounds who work so hard every day at our restaurants, thank you #michelleobama for this opportunity to #makeitniceandbenice.

A post shared by Souvla (@souvlasf) on

«Θέλησα να γράψω και να σας ευχαριστήσω για όλο το γευστικό φαγητό που μας προμηθεύσατε για την πτήση μας πίσω στην Ουάσινγκτον. Όλα (τα φαγητά) ήταν εξαιρετικά και έκαναν την μακριά πτήση μας πολύ πιο διασκεδαστική.

Η υποστήριξή από ανθρώπους σαν εσάς είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και σημαίνει τόσο πολλά για μένα και τον Μπάρακ.

Ακόμη μία φορά, σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα,

Με ειλικρίνεια, Μισέλ Ομπάμα»

Η τέως Πρώτη Κυρία έστειλε γράμμα και στον άνθρωπο που έφτιαξε τη «Σούβλα», τον Τσαρλς Μπιλίλις, για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξη.

Yes We Did #honored

A post shared by Charles Bililies (@cbililies) on

Σύμφωνα με δημοσίευμα μέσου του Σαν Φρανσίσκο, η Μισέλ ανέφερε πως ήθελε να φάει από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όχι από την σεφ της που της ετοίμαζε πάντα συγκεκριμένα γεύματα κατά την διάρκεια των πτήσεών της.

Η Μισέλ είχε πει στο προσωπικό να προμηθευτεί σχεδόν τα πάντα από το μαγαζί. Από αρνί, μέχρι πατάτες και από σαλάτα μέχρι σάντουιτς και -φυσικά- κρέας στην σούβλα και ελληνικό γιαούρτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...