152
O αρχηγός της ΝΔ στο «Αβέρωφ» | thefestival.gr

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θωρηκτό «Αβέρωφ»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2017, 15:31
O αρχηγός της ΝΔ στο «Αβέρωφ»
|thefestival.gr

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θωρηκτό «Αβέρωφ»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2017, 15:31

Το ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ», το οποίο βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για το προσυνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο θωρηκτό και ενημερώθηκε για την ιστορία του. Την ώρα της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ, υπήρχε σε εξέλιξη η ξενάγηση πολιτών στο «Αβέρωφ». Ο αρχηγός της αξιωματικές αντιπολίτευσης χαιρέτισε κατά την άφιξή του μαθητές δημοτικού σχολείου, οι οποίοι περίμεναν για να ξεναγηθούν και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο ιστορικό πλοίο από την κυβερνήτη του, αρχιπλοίαρχο Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο. Μιλώντας στον κυβερνήτη του πλοίου, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το Αβέρωφ ξεπέρασε κάθε ιστορία ναυτικής καταδίωξης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε στο εκκλησάκι, που βρίσκεται μέσα στο θωρηκτό και προσκύνησε την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Μετά την ξενάγηση, ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο Porto Palace, όπου θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...