452
Σπαρακτικές εικόνες στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης στην κηδεία των δύο άτυχων παιδιών | STAR/WebTV

Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των μικρών αδελφών

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 15:10
Σπαρακτικές εικόνες στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης στην κηδεία των δύο άτυχων παιδιών
|STAR/WebTV

Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των μικρών αδελφών

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 15:10

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη κατά την κηδεία των δύο μικρών παιδιών που κλείδωσε ο πατέρας τους στο σπίτι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να πνιγούν και οι τρεις από τους καπνούς.

Τραγική η μορφή της μητέρας που παρακολουθούσε αμίλητη και υποβασταζόμενη. Τα παιδιά αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια για τελευταία φορά η θεία τους.

Στην κηδεία ήταν και όλοι οι συμμαθητές τους, κρατώντας από ένα λουλούδι στο χέρι για το τελευταίο αντίο.

Η οικογένεια αντί στεφάνων ζήτησε να δοθούν χρήματα στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη.

Ο Βασίλης και ο Σταύρος, δίδυμα αδέλφια οκτώ ετών, ήταν μαζί με τον πατέρα τους το περασμένο Σάββατο.

Τα ξημερώματα τα κλείδωσε στο δωμάτιο και έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο πατέρας και τα παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού.

Στους τοίχους είχε γράψει: «Σας βαρέθηκα όλους» ενώ σε σημειώματα που είχε αφήσει έγραφε: «Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρρατίας με θέμα: Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία στην ολομέλεια, στις 27 Νοεμβρίου, 2017.
ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÇÓ ÅÊÈÅÓÇÓ "ÁÄÑÉÁÍÏÓ ÊÁÉ ÁÈÇÍÁ. ÓÕÍÏÌÉËÙÍÔÁÓ ÌÅ ÅÍÁÍ ÉÄÅÁÔÏ ÊÏÓÌÏ" ÓÔÏ ÁÑ×ÁÉÏËÏÃÉÊÏ ÌÏÕÓÅÉÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÇÓ ÅÊÈÅÓÇÓ "ÁÄÑÉÁÍÏÓ ÊÁÉ ÁÈÇÍÁ. ÓÕÍÏÌÉËÙÍÔÁÓ ÌÅ ÅÍÁÍ ÉÄÅÁÔÏ ÊÏÓÌÏ" ÓÔÏ ÁÑ×ÁÉÏËÏÃÉÊÏ ÌÏÕÓÅÉÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ

Ο αυτόχειρας παιδοκτόνος, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα, είπαν αργότερα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Μίλησαν για έναν σκληρό άνθρωπο που κακοποιούσε τη γυναίκα του και δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι ήταν σε διάσταση (το διαζύγιο δεν είχε βγει ακόμη). Και πρόσθεσαν ότι πολλές φορές απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στους γονείς της.

Τον περασμένο Μάρτιο η 38χρονη γυναίκα είχε κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο γάμος της περνούσε κρίση και η σχέση της με τον σύζυγό της δεν ήταν αρμονική εξαιτίας των διαφορετικών αντιλήψεων σε πολλά θέματα.

Προσέθετε ακόμη ότι ο σύζυγός της τη μείωνε μπροστά σε τρίτους και χλεύαζε τους δικούς της.

Ζητούσε τέλος να συνεισφέρει κι εκείνος στη διατροφή των παιδιών γιατί η ίδια ήταν άνεργη.

Ο άνδρας της έπαιρνε συχνά τηλέφωνο, την έβριζε και την απειλούσε. Πριν από κάποιους μήνες ζήτησε να επανασυνδεθούν χωρίς αποτέλεσμα.

Πάντως, η συμπεριφορά του υπαξιωματικού με τα παιδιά του ήταν πολύ καλή και τα παιδιά χαίρονταν να είναι μαζί του. Οπως, όμως λένε τώρα από την οικογένεια της συζύγου του, τα πήρε μαζί του στον τάφο για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...