208
Με την Κεντροαριστερά «επικράτησαν παλαιοκομματικές αντιλήψεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπ. Δικαιοσύνης | ΙΝΤΙΜΕNEWS

Αθανασίου: Γιατί η ΝΔ θα ψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2017, 09:34
Με την Κεντροαριστερά «επικράτησαν παλαιοκομματικές αντιλήψεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπ. Δικαιοσύνης
|ΙΝΤΙΜΕNEWS

Αθανασίου: Γιατί η ΝΔ θα ψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2017, 09:34

Για τη σύγκρουση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, τα νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή καθώς και το κοινωνικό μέρισμα, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Η κυβέρνηση εδώ και μήνες επενδύει στη σύγκρουσή της με την ελληνική Δικαιοσύνη», τόνισε, για να προσθέσει με νόημα:«Kάποιους τους βολεύει να παρουσιάζουν τους δικαστές σαν εχθρούς». Αναφερόμενος δε στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου (ότι η απόφαση του ΣτΕ για το πόθεν έσχες των δικαστών είναι λάθος και έγκλημα»), ο κ. Αθανασίου σημείωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός «θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και υπεύθυνος».

Μέσω της συνέντευξης, ο κ. Αθανασίου εξηγεί τη στάση της ΝΔ στο θέμα του κοινωνικού μερίσματος. Θα το ψηφίσει η αξιωματική αντιπολίτευση «όχι γιατί συμφωνούμε με αυτό, αλλά ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής των θυσιών που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός και ως ελάχιστη ανακούφισή του».

Ο κ. Αθανασίου, ως αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Βουλή και λέει ότι «πρόκειται για ένα τυπικό νομοσχέδιο -σκούπα που βρίθει παλαιοκομματικών λογικών και εξυπηρετήσεων ενώ στερείται συνοχής».

Στη συνέντευξή του τέλος, σχολίασε και το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στις εκλογές της Κεντροαριστεράς λέγοντας ότι «φανέρωσε ότι επικράτησαν οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις που δεν προσκομίζουν κάτι νέο στην πολιτική».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...