293
O Kωνσταντίνος Μπογδάνος σε μια χαρακτηριστική πόζα. Το σχόλιό του στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» για τους «πρώην συντρόφους του Τσίπρα» προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου | Facebook/ConstantinosBogdanos

Μαξίμου εναντίον Μπογδάνου για Τσίπρα – Συγγνώμη από τον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2017, 22:13
O Kωνσταντίνος Μπογδάνος σε μια χαρακτηριστική πόζα. Το σχόλιό του στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» για τους «πρώην συντρόφους του Τσίπρα» προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου
|Facebook/ConstantinosBogdanos

Μαξίμου εναντίον Μπογδάνου για Τσίπρα – Συγγνώμη από τον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουλίου 2017, 22:13

Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε αναφορά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι «πρώην σύντροφοι» του έλληνα πρωθυπουργού χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι δεν έχει επισκεφθεί τον πρώην πρωθυπουργό στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται από τις 25 Μαΐου, όταν παγιδευμένος φάκελος εξερράγη στα χέρια του.

Συγγνώμη από τον ΣΚΑΪ

Σε ανακοίνωσή του, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στη σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του έλληνα πρωθυπουργού».

«Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων», προστίθεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Σχόλιο από το Μαξίμου

Σε σχόλιό του, το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις».

«Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά», πρόσθεσε το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και συμπλήρωσε: «Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Τι απαντά ο δημοσιογράφος, μέσω facebook

«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα» έγραψε στην προσωπική του σελίδα.

bog

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...