293
Τζορτζ και Αμάλ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους. Τώρα θα τις περιορίσουν... | Reuters

Πατέρας διδύμων έγινε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2017, 19:39
Τζορτζ και Αμάλ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους. Τώρα θα τις περιορίσουν...
|Reuters

Πατέρας διδύμων έγινε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2017, 19:39

Πατέρας έγινε ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς η σύζυγός του Αμάλ γέννησε δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Και οι δύο γίνονται γονείς σε «ώριμη» ηλικία, καθώς ο Κλούνεϊ είναι 56 ετών και η Αμάλ Αλαμουντίν έχει συμπληρώσει τα 39.

«Σήμερα το πρωί η Αμάλ και ο Τζορτζ υποδέχθηκαν στη ζωή τους την Ελα και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ. Η Ελα, ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς και ευτυχισμένοι. Ο Τζορτζ είναι ζαλισμένος, θα συνέλθει σε λίγες ημέρες», ανέφερε το email που έστειλε στη USA Today ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, Σταν Ρόζενφιλντ.

Ο Κλούνεϊ, που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη, μίλησε για πρώτη φορά περί πατρότητας μόλις τον Φεβρουάριο. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό που θα μας συμβεί. Είναι πραγματικά, μία περιπέτεια». Παράλληλα, το περιβάλλον του ηθοποιού διέψευδε κατηγορηματικά τα περί σκιών στο γάμο του με την Αμάλ. Ο πρώτος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αμάλ, ήταν ο Ματ Ντέιμον. «Ο Τζορτζ με πήρε κάπου απόμερα και μου είπε τα νέα. Σχεδόν έβαλα τα κλάματα…» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Κλούνεϊ είναι μαζί από το 2014, όταν ο Τζορτζ παντρεύτηκε στη Βενετία τη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.

george-clooney1

Εχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ο γόης του Χόλιγουντ -και ένας από τους πιο ταλαντούχους της Εβδομης Τέχνης καθώς εκτός από ηθοποιός είναι και βραβευμένος παραγωγός και σεναριογράφος- είχε απογοητεύσει τις θαυμάστριές του λέγοντας στο περιοδικό People ότι δεν σκοπεύει να αποκτήσει ποτέ παιδιά. Και τώρα φτάνει να έχει δύο. Τότε, το 2006, έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι δεν έχει «αυτό το γονίδιο για την αναπαραγωγή» εξηγώντας ότι το να έχεις παιδιά είναι το πιο υπεύθυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Τώρα δηλώνει ότι ήδη έχει μάθει να φασκιώνει μωρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...