214
Η Χίλαρι Κλίντον κατά την ομιλία της στο κολέγιο Γουέλσλεϊ | REUTERS/Brian Snyder

Η Χίλαρι Κλίντον ξεπέρασε την ήττα με… σαρντονέ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2017, 10:58
Η Χίλαρι Κλίντον κατά την ομιλία της στο κολέγιο Γουέλσλεϊ
|REUTERS/Brian Snyder

Η Χίλαρι Κλίντον ξεπέρασε την ήττα με… σαρντονέ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2017, 10:58

Πώς αντιμετωπίζεις ένα ναυάγιο; Πώς διαχειρίζεσαι μια παταγώδη αποτυχία, ένα άδοξο τέλος μιας πορείας που σχεδίαζες χρόνια; Κατ’ αρχάς με αυτοσαρκασμό. «Μπορεί να μην το έχετε ακούσει αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει». Αυτό είπε η Χίλαρι Κλίντον μιλώντας την Παρασκευή στους φοιτητές του κολεγίου Γουέλσλεϊ, από το οποίο αποφοίτησε πριν από 49 χρόνια.

Η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών ήταν το φαβορί αλλά τελικά έχασε -όπως έχασε- από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ηταν μια καταστροφή για το Δημοκρατικό Κόμμα και για την ίδια προσωπικά. Εκτός από τον αυτοσαρκασμό υπάρχει άλλη λύση; Αυτή που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν: το (πολύ) κρασί.

Στην ομιλία της, η υποψήφια πρόεδρος θυμήθηκε στιγμές που έζησε στα φοιτητικά της χρόνια και ανάμεσα σε άλλα διηγήθηκε τη στιγμή που οι γονείς της την ενθάρρυναν να υψώσει το ανάστημά της γιατί αισθανόταν φόβο για τους καθηγητές της. «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να είμαι από αυτό εδώ», είπε η Κλίντον και αφού τους είπε για τα σχέδιά της που δεν πήγαν καλά, πρόσθεσε: «Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι καλά. Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, ιδιαίτερα με τα φανταστικά μου εγγόνια. Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...