232
Διαδοχικές συναντήσεις είχε αυτές τις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης. Την Παρασκευή με ελεύθερους επαγγελματίες (φωτό), την Κυριακή στη Βρετανία με Ελληνες του Λονδίνου και τη Δευτέρα με τους ένστολους | INTIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη προς ένστολους για επιστροφή 50% των αναδρομικών

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2017, 18:58
Διαδοχικές συναντήσεις είχε αυτές τις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης. Την Παρασκευή με ελεύθερους επαγγελματίες (φωτό), την Κυριακή στη Βρετανία με Ελληνες του Λονδίνου και τη Δευτέρα με τους ένστολους
|INTIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη προς ένστολους για επιστροφή 50% των αναδρομικών

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2017, 18:58

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την ψηφοφορία στη Βουλή για τα μέτρα της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διευρύνει τον κύκλο των επαφών του με τις κοινωνικές ομάδες. Μετά τους συνταξιούχους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το μεσημέρι τετ α τετ με τους εκπροσώπους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κατά τη συνάντηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε ότι ως Πρωθυπουργός θα επιστρέψει το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών και ότι θα καταθέσει νέο μισθολόγιο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη συνάντηση:

«Συναντήθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Συζητήσαμε για τα προβλήματά τους και διαπίστωσα την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε στους συνομιλητές του ότι «η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση Ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Ο κ. Μητοτάκης δεσμεύτηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

– «Θα επιστρέψει, με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

– Θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...