212
Η Demy επί σκηνής στο Κίεβο. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός | REUTERS/Gleb Garanich

Στον τελικό της Eurovision το αγγλόφωνο τραγούδι της Ελλάδας

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2017, 08:09
Η Demy επί σκηνής στο Κίεβο. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός
|REUTERS/Gleb Garanich

Στον τελικό της Eurovision το αγγλόφωνο τραγούδι της Ελλάδας

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2017, 08:09

Οχι ότι ασχολήθηκε κανείς, χθες είχε «Survivor» και μπάλα, αλλά καλό είναι να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης η Demy, εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προκρίθηκε στον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Κίεβο. Η Demy –κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα– αστέρι των διαγωνισμών του ΜΑD που αναβαθμίστηκε σε εκπρόσωπος της χώρας μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού παρουσίασε το αγγλόφωνο τραγούδι «This is love» (συνθέτη Δημήτρης Κοντόπουλος, σκηνοθεσία Φωκάς Ευαγγελινός).

Κατά τις περιγραφές, η εμφάνιση της Demy ήταν εντυπωσιακή: κατάφερε να διηγηθεί τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές, κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να βάλει την Ελλάδα στον τελικό του 62ου διαγωνισμού της Eurovision.

Ετσι, μαζί με τη Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, την Κύπρο, το Βέλγιο, τις χώρες που θα προκριθούν από τον ημιτελικό της Πέμπτης, αλλά και με τις «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Βρετανία), καθώς και τη διοργανώτρια χώρα (Ουκρανία), η Ελλάδα θα διεκδικήσει μια κάποια τύχη στον τελικό του Σαββάτου.

2017-05-09T201807Z_1440725399_UP1ED591KDYIZ_RTRMADP_3_MUSIC-EUROVISION (1)

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προήλθε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που ψήφισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...