204
O (σταρ) Ρονάλντο πανηγυρίζει το ένα εκ των δύο γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης | Reuters

Ανατροπή με υπογραφή Κριστιάνο: Νίκη της Ρεάλ με 2-1 στο Μόναχο!

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 23:46
O (σταρ) Ρονάλντο πανηγυρίζει το ένα εκ των δύο γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης
|Reuters

Ανατροπή με υπογραφή Κριστιάνο: Νίκη της Ρεάλ με 2-1 στο Μόναχο!

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 23:46

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016, άλωσε το Μόναχο κερδίζοντας 2-1 την σπουδαία Μπάγερν στον πρώτο προημιτελικό του Champions League

Οι Γερμανοί δίχως τον Λεβαντόφσκι στη σύνθεσή τους είχαν μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο ο Βιδάλ έκανε το 1-0 στο 26’, ενώ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Χιλιανός έχασε και πέναλτι.

Στην επανάληψη όμως η Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Στο 47’ ο Κριστιάνο ρονάλντο με υπέροχο πλασέ ισοφάρισε, στο 60’ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχος ο Μαρτίνεζ και ο Πορτογάλος στο 77’ «υπέγραψε» την ανατροπή. Ο Ρονάλντο έφτασε τα 100 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, προκριματικά για τη διοργάνωση και Σούπερ Καπ), ένα απίστευτο ρεκόρ για τον 32χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, οι Μαδριλένοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και ακόμη πιο ευρεία νίκη ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Football Soccer - Bayern Munich v Real Madrid - UEFA Champions League Quarter Final First Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 12/4/17 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their second goal  Reuters / Michael Dalder Livepic
Ο μέγας Νόιερ (αριστερά) βλέπει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του, ο Ρονάλντο (δεξιά) πανηγυρίζει (Reuters / Michael Dalder)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...