521
Η Κατερίνα Τικχόνοβα -ή αλλιώς Πούτινα- σε χαριτωμένη πόζα ακριβώς μετά το σόου | YouTube

Η θυγατέρα του Πούτιν χορεύει ροκ εντ ρολ!

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2016, 08:17
Η Κατερίνα Τικχόνοβα -ή αλλιώς Πούτινα- σε χαριτωμένη πόζα ακριβώς μετά το σόου
|YouTube

Η θυγατέρα του Πούτιν χορεύει ροκ εντ ρολ!

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2016, 08:17

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Προστατευτικός μεν, καθώς σπάνια μιλάει για τις κόρες του, αλλά περήφανος με τον τρόπο του. «Ποτέ δεν υπήρξαν παιδιά σταρ, ποτέ δεν απολάμβαναν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις καριέρες τους, με μεγάλη πρόοδο», έχει πει για τις κόρες του. Τι να κάνουν άραγε τα παιδιά του πανίσχυρου ρώσου ηγέτη που έχει καταφέρει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο να παραμείνει στην εξουσία για περισσότερα από 15 χρόνια, που υπήρξε μέλος της KGB και πλέον στον ελεύθερό του χρόνο κάνει τζούντο, χόκεϊ επί πάγου και καβαλάει άλογα ημίγυμνος μέσα στα κρύα για διασκέδαση;

Ξέρουμε τι κάνει η μία, Κατερίνα. Στριφογυρίζει με έναν παρτενέρ, τινάζει τα πόδια της στον αέρα, κάνει αναστροφές. Χορεύει ροκ ν ρολ! Την ταυτοποίησαν δημοσιογράφοι το 2015 συνδέοντας διαφορετικά κομμάτια του παζλ και οδηγούμενοι στην ανακάλυψη ότι χρησιμοποιεί το επώνυμο της γιαγιάς της, Τικχόνοβα. Βλέπεις από τη μία τις παγερές εκφράσεις του ρώσου προέδρου στις συνομιλίες του με ηγέτες άλλων χωρών και από την άλλη μια χαριτωμένο νέα γυναίκα με κοντό, ξανθό μαλλί, να χοροπηδάει σαν να έχει βγει από τη δεκαετία του 1960. Οταν ρώτησαν τον πρόεδρο αν πράγματι η γλυκειά χορεύτρια είναι της οικογένειας Πούτιν, καρπός της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του, Λιουντμίλα Πούτινα, αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας ότι η οικογενειακή του ζωή είναι προσωπικό ζήτημα.

Αλλά υπάρχουν βίντεο της 30χρονης χορεύτριας. Το τελευταίο, που δημοσίευσε και η Guardian σε σχετικό άρθρο, ήρθε στο φως το Σάββατο, από το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rain που μετέδωσε έναν διαγωνισμό boogie woogie. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το είδος χορού στο οποίο ειδικεύεται η Κατερίνα δεν είναι το αθλητικό boogie woogie αλλά το ακροβατικό ροκ ν ρολ. Μάλιστα πρέπει να είναι καλή σε αυτό που κάνει. Το 2013 η ίδια και ο παρτενέρ της πήραν την πέμπτη θέση σε διαγωνισμό που διεξήχθη στην Ελβετία.

reuters
Η Κατερνία χορεύει με τον παρτενέρ της σε παλαιότερο διαγωνισμό ροκ ν ρολ (Reuters)

Κι όμως, δεν περιορίζεται στον χορό. Η 30χρονη Κατερίνα έχει στα γονίδιά της τη φιλοδοξία του πατέρα της. Εκτός από χορεύτρια είναι ακαδημαϊκός, συγγραφέας και μέλος ΔΕΠ του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, επιβλέπει δύο πρωτοβουλίες του πανεπιστημίου και βοηθά στην αξιοποίηση χρηματικού ποσού 1,7 δισ. δολαρίων για την επέκταση της πανεπιστημιούπολης

poyt
Οι δύο κόρες του Πούτιν σε νεαρή ηλικία. Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ρώσου προέδρου

Επίσης, είναι ζάπλουτη. Αν αληθεύουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει κατά καιρούς δημοσιογράφοι, παντρεύτηκε τον Κίριλ Σαμάλοβ, γιο παλιού φίλου του Πούτιν, σε μία πολύ ιδιωτική τελετή το 2013. Εκτοτε ο Σαμάλοβ έχει αποκτήσει μετοχές σε εταιρείες που συνδέονται με το κράτος και αξίζουν μερικά δισ. δολάρια. Η περιουσία του ζεύγους εκτιμάται στα 2 δισ. δολάρια.

Η δεύτερη και μεγαλύτερη κατά έναν χρόνο μάλλον κόρη, Μαρία, παραμένει ακόμη ένα μυστήριο. Δεν ξέρουμε πώς είναι εμφανισιακά. Αλλά οι δημοσιογράφοι έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν κάποιες λεπτομέρειες. Φέρεται να εργάζεται ως βιολόγος-ενδοκρινολόγος και έχει παντρευτεί έναν ολλανδό επιχειρηματία, τον Τζόρι Τζουστ Φάσεν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...