961
Χρυσοχοΐδης, Καϊλή, Ανδρουλάκης σε συνεδριακή δράση για τον νέο πόλο | INTIMENEWS/ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Τρελό weekend #14

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 3 Ιουλίου 2017, 10:03
Χρυσοχοΐδης, Καϊλή, Ανδρουλάκης σε συνεδριακή δράση για τον νέο πόλο
|INTIMENEWS/ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Τρελό weekend #14

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 3 Ιουλίου 2017, 10:03

1. Ηπειρώτικος σουρεαλισμός. Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών εγκατέλειψε για λίγο την εκλογική της περιφέρεια και πήγε στο Μέτσοβο για έναν γάμο το Σάββατο. Από εκεί, μας έστειλε μια σειρά από θαυμάσιες εικόνες ηπειρώτικης διασκέδασης.

Εκτός από αγκαλιές με τύπους με φανταχτερά πουκάμισα, η Αννα-Μισέλ επίσης ποζάρισε υπερήφανη μπροστά σε σούβλες με αρνιά…

19601060_924826214337932_5430378285921967128_n

… και με «φίλες της» όπως τις χαρακτήρισε, με παραδοσιακές μετσοβίτικες φορεσιές.

19477576_924827524337801_5787659407256989052_o

Για την Ιστορία, η Αννα-Μισέλ, η οποίο φόρεσε παραδοσιακό σανδάλι με πεντάποντο πάτο, πήγε στο Μέτσοβο για τον γάμο του «φίλου» της, Ευάγγελου Αβέρωφ, της γνωστής πολιτικής οικογένειας.

2. Συνέδριο #1. Το ιστορικό ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την εμφάνισή του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Και κατά το ρεπορτάζ, όλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

4171239
Το «θείον βρέφος» του ΠΑΣΟΚ με πουκάμισο Ralph Lauren

3. Συνέδριο #2. Το «όλον ΠΑΣΟΚ». Ο Νίκος Ανδρουλάκης που πρόσφατα τα είχε σπάσει με τη Φώφη Γεννηματά, παρών στο ΣΕΦ. Οπως και η συνάδελφός του στο Ευρωκοινοβούλιο Εύα Καΐλη, με καλοκαιρινή εμφάνιση, λόγω καύσωνα προφανώς. Παρών και ο Μιχάλης Χρυσοχΐδης που αδιαφορεί επιδεικτικά για το θέαμα που του αποκαλύπτεται δίπλα του.

227307

Επίσης μια βαθιά υπόκλιση στον σύντροφο που δεν διακρίνεται αριστερά, αλλά σε αντίθεση με τον σινιέ Νίκο, την μοντέλα Εύα και τον κλασικό Μιχάλη, υπενθυμίζει στους συνέδρους την κάλτσα ΠΑΣΟΚ με το μοκασίνι. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

4. H Ρένα Δούρου προπονήτρια. Η Περιφερειάρχης Αττικής συνάντησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, στο κλειστό του Πανελληνίου. Βλέπετε η Περιφέρεια Αττικής «στήριξε», με ό,τι και αν σημαίνει αυτό, το διεθνές σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Και ο ΣΕΠΚ (και ο πρόεδρός του Γιαννάκης) είπαν να τιμήσουν την κυρία Δούρου για την προσφορά της. Τι διάολο προσφορά δεν καταλαβαίνω.

renado
H Ρένα Δούρου με λευκό t-shirt και μαύρη γόβα στο παρκέ του μπάσκετ.

Ας είναι. Για την Ιστορία η κυρία Δούρου είπε: «Το 1987 ήμουν από εκείνα τα παιδιά που είδαν τον θρίαμβο και πήραν μια μπάλα μπάσκετ. Αυτοί οι κύριοι έγιναν role model για πολλούς. Ως γυναίκα είμαι ακόμα πιο περήφανη με την επιτυχία των γυναικών φέτος γιατί δεν είναι μόνο οι επιτυχίες των ανδρών. Αυτό που κρατάω είναι από τα πιο ωραία βραβεία που έχω πάρει».

5. Η αφίσα της παρακμής. Για την αφίσα σοσιαλιστικού ρεαλισμού του Παυλή Πολάκη με πρόλαβαν άλλοι. Μου αρκεί το tweet του Γιώργου Κουμουτσάκου της ΝΔ.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ήταν φυσικά πολύ πιο διακριτικός σε σύγκριση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τρελό.

6. H… στοιχείωση της παρακμής. Ο συγγραφέας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε για να στηρίξει τον Παυλή Πολάκη και τις επιθέσεις του τελευταίου κατά του ΣτΕ. Ο συγγραφέας δεν στέκεται στον νεολογισμό «στοιχείωση» που ανέφερε ο εγγράμματος Πρωθυπουργός μας αλλά στα άλλα, τα πιο σοβαρά.

7. O Κυριάκος Μητσοτάκης του θεάτρου. Ανάμεσα στις άλλες του ασχολίες (π.χ. συνέδριο ΔΗ.ΣΥ., καύσωνας, κλπ) ο πρόεδρος της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Ο λόγος; Μα τα προβλήματα του Θεατρικού Μουσείου.

ImageHandler
Φασουλής, Γεωργουσόπουλος, Μητσοτάκης

Μας ενημέρωσε, μέσω facebook, ο κ. Μητσοτάκης: «Συναντήθηκα χθες με τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, πρόεδρο του Θεατρικού Μουσείου και το Σταμάτη Φασουλή μέλος του ΔΣ. Οι δύο σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι των τεχνών, έχουν τιμηθεί με τις ύψιστες διακρίσεις του τόπου μας εργάζονται χωρίς μισθό σήμερα για το Μουσείο. Ο πρόεδρος και άλλα μέλη του ΔΣ βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με δέσμευση της προσωπικής τους περιουσίας και 20 μήνες φυλάκιση ο καθένας για τα χρέη του Μουσείου ελλείψει χρηματοδότησης. Με άλλα λόγια, προσωπικότητες που προσφέρουν εθελοντικά σε ένα Μουσείο που φημίζεται για την πλούσια αρχειακή κληρονομιά και το ερευνητικό του έργο για το θέατρο και τον πολιτισμό, τιμωρούνται από το κράτος για κάτι που δεν ευθύνονται. Ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα δεν περιορίζεται σε αυτό το παράδειγμα, το παραδέχεται άλλωστε δημόσια και το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού. Αντί να επιβραβεύουμε προσωπικές και ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτισμού τις τιμωρούμε. Το κράτος δημιουργεί όσα αντικίνητρα χρειάζονται για ανθρώπους με πολύτιμη εμπειρία ετών να απέχουν από τη προσφορά στη κοινωνία. Ο πολιτισμός της Ελλάδας έχει ανάγκη ανθρώπους που να εκτιμούν την αξία του».

8. Το πρώτο της μπάνιο. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη δεν έχει εφέτος πολλές υποχρεώσεις. Και έτσι φρόντισε μέσω instagram να μας ενημερώσει ότι το Σάββατο έκανε το πρώτο της μπάνιο, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία της -που προφανώς έβγαλε άλλος για αυτόν τον σκοπό.

Πρώτο μπάνιο! Καλό μήνα??

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...