185
| .

Σε είδα και τυφλώθηκα!

Λένα Διβάνη Λένα Διβάνη 10 Μαρτίου 2016, 10:34

Σε είδα και τυφλώθηκα!

Λένα Διβάνη Λένα Διβάνη 10 Μαρτίου 2016, 10:34

Σε είδα στο βωμό του κέρδους να βάζεις τα μάτια μου σε κίνδυνο. Πήγα στο Τζάμπο να ψωνίσω αποκριάτικη περούκα και έπαθα σοκ. Δίπλα στα αποκριάτικα αξεσουάρ πουλούσαν και φακούς επαφής πέρα από κάθε δεοντολογία, νομοθεσία και τσίπα. Εγώ που μια ζωή ως μύωψ φοράω φακούς επαφής υπό στενή εποπτεία πτυχιούχου οπτικού/οπτομέτρη και οφθαλμιάτρου γιατί ξέρω σε τι κινδύνους μπαίνει το πολύτιμο μάτι μου με τη λάθος χρήση, ανατρίχιασα με τήν επιπολαιότητα.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι οι φακοί αυτοί αναγράφουν στις οδηγίες χρήσης «προσοχή δεν είναι παιχνίδι»!!!! Τότε τι πουλάς χρυσέ μου δίπλα στα παιγνίδια;

Τηλεφώνησα αμέσως στον σύλλογο και μου επιβεβαίωσαν ότι ο νόμος δεν άλλαξε και με βάση την νομοθεσία οι φακοί πωλούνται μόνον από οπτικά καταστήματα με παρουσία υπευθύνου οπτικού οπτομέτρη!

Μου είπαν επίσης ότι έγιναν και άλλες καταγγελίες, ότι οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν απόσυρση αλλά οι φακοί δεν αποσύρονται. Μέχρι να εκδικαστούν τα σφαλιστικά μέτρα θα έχει περάσει η αποκριά και το υπερμαγαζί θα χει ξεπουλήσει το στοκ του.

Αν γίνει η στραβή και στραβωθεί κανένας όμως, ποιος θα πάρει την ευθύνη κύριε Τζάμπο μου;

5654236f-0fc1-4981-9a68-ad88eab3ceca

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...