248
Ο Ελτον Τζον σε συναυλία του στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάρτιο. Η περιοδεία του στη Νότια Αμερική τον οδήγησε στην εντατική | REUTERS/Mike Segar/File Photo

Τι έπαθε ξαφνικά ο Ελτον Τζον;

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2017, 09:20
Ο Ελτον Τζον σε συναυλία του στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάρτιο. Η περιοδεία του στη Νότια Αμερική τον οδήγησε στην εντατική
|REUTERS/Mike Segar/File Photo

Τι έπαθε ξαφνικά ο Ελτον Τζον;

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2017, 09:20

Η ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρα ήταν σχεδόν αναμενόμενη: ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες για τον Απρίλιο και τον Μάιο συναυλίες του σερ Ελτον Τζον στο Λας Βέγκας, όπως και αυτή της 6ης Μαΐου στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια. Ο σπουδαίος βρετανός μουσικός, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα 70 του χρόνια, είχε ήδη εγκαταλείψει την αμερικανική ήπειρο και την περιοδεία του «The Million Dollar Piano» και είχε επιστρέψει στη Βρετανία. Εκεί νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι εκπρόσωποί του ανέφεραν ότι ήταν «πολύ βαριά άρρωστος».

Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία στο τέλος της περιοδείας του στη Νότια Αμερική την προηγούμενη εβδομάδα. Εκτιμάται ότι ήρθε σε επαφή με ένα εξαιρετικά επιθετικό -και δυνητικά θανατηφόρο- βακτηρίδιο και μολύνθηκε. «Αρρώστησε πολύ» κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Χιλή. Κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στην Εντατική και τελικά πήρε εξιτήριο το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το Variety, ο σερ Ελτον ξεκουράζεται σπίτι του και εκτιμάται ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή στις αρχές Ιουνίου –η προγραμματισμένη για τις 3 του μήνα συναυλία στο Τουίκεναμ της Αγγλίας δεν έχει προς το παρόν ακυρωθεί.

Σύμφωνα με το BBC και τους γιατρούς του σπουδαίου τραγουδιστή, η λοίμωξη θα μπορούσε να θεωρηθεί «δυνητικά θανατηφόρα». Ωστόσο, οι ίδιοι κατάφεραν να την αναγνωρίσουν αμέσως και να του χορηγήσουν την κατάλληλη θεραπεία.

«Είμαι ευγνώμων στην ιατρική μου ομάδα για την αρτιότητά τους και τη φροντίδα που μου έδειξαν» δήλωσε από την πλευρά του ο διάσημος τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...